Eve Online > Dyskusje ogólne

AT XIII

<< < (3/6) > >>

Isengrim:

--- Cytat: SokoleOko w Maj 21, 2015, 14:21:47 ---Wynosili tego sova po kawałku w kieszeniach? ;)

--- Koniec cytatu ---

Tak jak PBN dready.

Jakub Trokowski:

--- Cytat: Theronth w Maj 21, 2015, 11:18:32 ---Setupy po trzy CS, BS core oraz homogeniczne ewary i anti-supporty?
--- Koniec cytatu ---
Oj, tam. :P No wiem, że nie mało setupów kożystało z 3ch statków jednago hulla. Meta się zmieni.
No i CVA może mieć problem ze swoim klasycznym full-Amarr.

Po przeczytaniu nie jestem pewny jednej rzeczy: czy na flagshipie dampy mogą mieć skrypty?

Z innych ciekawostek; sloty w rozpisce nie będą losowane, a przydzielane - i jeśli dobrze rozumiem - to top składów z ostatniego AT trafia na siebie. Mam mieszane uczucia co do tego: niby to osłoni słabszych, ale też wyeliminuje paru mocnajszych. Ale też nie będzie trzeba czekać na ostatni weekend na "hi level meta".

Qlko1:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Maj 21, 2015, 14:48:19 ---Mam mieszane uczucia co do tego: niby to osłoni słabszych, ale też wyeliminuje paru mocnajszych. Ale też nie będzie trzeba czekać na ostatni weekend na "hi level meta".

--- Koniec cytatu ---
A mnie się to nawet podoba, zobaczymy wyrównane mecze słabszych i mocniejszych grup zamiast oglądać raz po raz masakrę i rzeź niewiniątek.

[BU FU] Karas:
no wlasnie, tu powstaje odwieczne pytanie, czy to maja byc igrzyska dla mas, czy turniej dla wylonienia najlepszych. imo co raz bardziej idzie to w kierunku igrzysk. osobiscie wolalbym aby najsilniejsze teamy spotkaly sie na koncu drzewka.

Qlko1:

--- Cytat: KoMic w Maj 21, 2015, 15:00:01 ---no wlasnie, tu powstaje odwieczne pytanie, czy to maja byc igrzyska dla mas, czy turniej dla wylonienia najlepszych. imo co raz bardziej idzie to w kierunku igrzysk. osobiscie wolalbym aby najsilniejsze teamy spotkaly sie na koncu drzewka.

--- Koniec cytatu ---

* qlko1 zasmucił się niezmiernie zdając sobie sprawę z faktu, iż jest "masą"   :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej