Śmietnisko > Off Topic

Laptop do 2500zł

<< < (7/8) > >>

Zgudi:
W 90% nowych gier powinieneś być w stanie pograć na maksymalny detalach. Do eve czy Elite idealny zestaw. W SC będzie 20 fps przy średnich detalach.

Na przyszłość dokup chłodzenie do procesora za 80-100 zł,  bo chłodzenie box nie wystarcza, żeby utrzymać turbo bost procesora cały czas pod czas grania.

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Wrzesień 10, 2015, 10:37:24 ---Jak za 2 500 zł to niezły komputer. Nie wymyślę nic lepszego. A płyta główna?

--- Koniec cytatu ---
Wyszło 2600 z obudową :)

ASRock H81M
 Socket: LGA 1150
 Chipset: Intel H81
 Audio: Realtek ALC-892

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 10, 2015, 10:38:22 ---Ciekaw jestem ile prawdy jest w tych doniesieniach, że NVIDIA nie radzi sobie z dx12?

--- Koniec cytatu ---
Ile by nie było tej prawdy, każdy radeon, z którym skrzyżowały się moje drogi, miał jakiś problem. Może po prostu mam pecha.

Filip Bonn:
W sumie gry korzystające w pełni z dx12 pojawią się pewnie najwcześniej za rok. Do tego czasu pewnie nie jedne sterowniki wyjdą.
Pasowałoby SSD w przyszłości dołożyć do tego zestawu. :)

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Qlko1:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Wrzesień 10, 2015, 12:14:42 ---W sumie gry korzystające w pełni z dx12 pojawią się pewnie najwcześniej za rok. Do tego czasu pewnie nie jedne sterowniki wyjdą.
Pasowałoby SSD w przyszłości dołożyć do tego zestawu. :)

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

--- Koniec cytatu ---
Zobaczę jak będzie mi się pracowało bez SSD. Jeśli będzie mnie wnerwiać to kupię.

Zgudi wskaż mi proszę konkretnie coś ekonomicznego w temacie chłodzenia? Będzie dostateczny zapas na tym zasilaczu?

Zgudi:
http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-silentiumpc-spartan-pro-he924-spc081-518093/
lub
http://www.morele.net/chlodzenie-cpu-silentiumpc-fera-2-he1224-spc094-616308/

Zasilacz w teorii powinien dać radę bez problemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej