Forum Gry > Inne gry

Total War: WARHAMMER

<< < (2/23) > >>

Zgudi:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 22, 2015, 20:02:49 ---* Doom maruda mode onnie wiadomo nic o tym jak wiele elementów z bierzących total warów bedzie skolonowanych i tylko ubranych w skórkę warhammera itp

--- Koniec cytatu ---
Mechanika tej gry pozwala na sklonowanie wszystkiego jak leci poza muzyką i teksturami, żeby wyglądało jak warhammer. :D

Ulf Nitjsefni:
Co do gier z Młotka 40k to święta prawda. Nigdy nie miała szczęścia do gier i filmów. Niemniej ja już fapuje ostro gdyż:

- jest to mój ukochany Warhammer
-ubrany będzie w moje mniej ukochane (po wydaniu Rome 2) Total War
-czekałem na to bardzo długo
-jest to mój ukochany Warhammer

Jeśli Creative Assembly tego nie spierdoli (jak spieprzyli Empire i Rome 2) to będzie mój murowany hit na lata. \
Co do ilości ras jednego możemy być pewni: DLC, DLC, DLC  i więcej DLC!! >:(

Goomich:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 22, 2015, 20:02:49 ---* Doom maruda mode onNiemniej
- większość gier ze świata 40k wydanych w ostatnich latach to porażka była
--- Koniec cytatu ---

To co Relic wypuścił też?

--- Cytat: Doom w Kwiecień 22, 2015, 20:02:49 ---- ostatnia wersja strategicznego warhammera też była na poprzedniej generacji silnika total warów i niestety nie przypadała mi do gustu
--- Koniec cytatu ---

Masz na myśli jakiegoś moda do Medievala? No to dupa zbita, bo silnik z Roma, nieco dupiasty jest, gdy idzie o melee.

--- Cytat: Doom w Kwiecień 22, 2015, 20:02:49 ---- jest to tylko cinematik na podstawie którego nie mamy nawet gwarantowanego tego ile ras będzie do wyboru, nie wiadomo nic o tym jak wiele elementów z bierzących total warów bedzie skolonowanych i tylko ubranych w skórkę warhammera itp

--- Koniec cytatu ---

Po pierwsz uno to tylko reveal, a po drugie, jak pisał Ulf, Sega nawpieprza DLC, tak więc o liczbę rasów się nie martw, tylko o cenę całości. :P

edytka:

Jest już strona na Steamie i wygląda, że w podstawce będzie tylko 4 strony.

Filip Bonn:

--- Cytat: Mona X w Kwiecień 22, 2015, 22:43:34 ---Po pierwsz uno to tylko reveal,

--- Koniec cytatu ---

Cinematic Reveal, więc po mojemu cinematic ;)

Doom:

--- Cytuj ---To co Relic wypuścił też?
--- Koniec cytatu ---
A co takiego oszałamiającego wypuścił Relic?
Seria Down of War? Nabiła sobie hype ubraniem w skórki Wh40k. Bez tego byłbay klonem i to takim średnim company of heroes (wróć CoH pojawił się po DoW, więc byłaby prototypem zważywszy na kalkę kilku rozwiązań w CoH). Odnośnie traktowania zasad 40k wiele osób miało wielkie ALE do tego jak rozwiązano różne rzeczy w konstrukcjach armii. DoW2 był pod tym względem jeszcze gorszy zwłaszcza w trybie kampani.

Fail Marine? za to konsolowe gówno WG powinno ich było zniszczyć procesem

--- Cytuj ---Masz na myśli jakiegoś moda do Medievala? No to dupa zbita, bo silnik z Roma, nieco dupiasty jest, gdy idzie o melee.
--- Koniec cytatu ---
Mam na myśli to. Ale chyba się pomyliłem w temacie tego że to było na silniku medival total war

--- Cytuj ---Po pierwsz uno to tylko reveal, a po drugie, jak pisał Ulf, Sega nawpieprza DLC, tak więc o liczbę rasów się nie martw, tylko o cenę całości.
edytka:

Jest już strona na Steamie i wygląda, że w podstawce będzie tylko 4 strony.

--- Koniec cytatu ---
4 rasy z chyba 20 grywalnych. Super. A potem DLC. Czyli wyjdzie na to że na początek dostaniemy płatne demo.
Nie podoba mi się również i to bardzo kultura wydania ostatniej gry tego studia w postaci drugiej Rome Total War. A nic nie wskazuje aby firma zrezygnowała z wzorowania się na ubisofcie w temacie wydawania gier.
Dodajmy do tego taką "drobną" plamę na wizerunku segi jaką jest inna gra którą wypromowali wykorzystując hype fanów

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej