Forum Gry > Inne gry

Total War: WARHAMMER

<< < (7/23) > >>

Ulf Nitjsefni:
Nie kupuję pre-orderów. Najczęściej. Ostatni jaki pamiętam to Warhammer: Age of Reckoning bodajże w 2008 roku, takie Młotkowe MMO jeśli ktoś pamięta. Na hype się nie łapię, najczęściej. Dałem się nabrać na hype-train przy GW2 (mea culpa, no ale nikt nie jest doskonały). Z Rome 2 poczekałem chyba z pół roku i dobrze na tym wyszedłem (nie zapomnę recenzji Angry Joe, polecam dużo śmiechu!). Ogólnie ja z tych ostrożnych i raczej niezamożnych graczy, więc staram się nie kupować kota w worku. Wydawcy ostatnimi czasy masowo rąbią nas w dupę i uczą ostrożnego stania przy ścianie. Warhammer Total War - no nie wiem czy pre-order nie poleci, zależy jakie rasy w "bonusie" dostanę (jak Skavenów to pre-order bankowo będzie! >:D).

sztosz:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 23, 2015, 14:19:37 ---Jak możesz to oceniać skoro ich nie przeszedłeś?

--- Koniec cytatu ---
Czy po połowie filmu nie mogę stwierdzić że jest słaby? Czy muszę przeczytać książkę do ostatniej strony żeby stwierdzić że jest kiepska?

@Mona X: Jak możesz to oceniać skoro tej gry nie przeszedłeś? ;)

Dormio:

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 23, 2015, 14:49:24 ---Czy po połowie filmu nie mogę stwierdzić że jest słaby?

--- Koniec cytatu ---
A jeśli najciekawsze ujęcia i sceny, najlepsze wątki i zwroty akcji masz w drugiej połowie filmu ? ;) :P

Doom:

--- Cytuj ---Z Rome 2 poczekałem chyba z pół roku i dobrze na tym wyszedłem (nie zapomnę recenzji Angry Joe, polecam dużo śmiechu!)
--- Koniec cytatu ---
Angry rant w tym temacie był lepszy :P

--- Cytuj ---Czy po połowie filmu nie mogę stwierdzić że jest słaby?
--- Koniec cytatu ---
nie

--- Cytuj ---Czy muszę przeczytać książkę do ostatniej strony żeby stwierdzić że jest kiepska?
--- Koniec cytatu ---
TAK

--- Cytuj ---Tak mniej więcej wyglądała moja dyskusja z 15-to letnią córką  8) ::)
--- Koniec cytatu ---
Zaraz, my tu mówimy o tym małym pełzaczu co na zlotach trzeba było uważać aby nie rozdeptać???

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 23, 2015, 15:06:06 ---Zaraz, my tu mówimy o tym małym pełzaczu co na zlotach trzeba było uważać aby nie rozdeptać???

--- Koniec cytatu ---

Nie, to akurat był Sokół :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej