Eve Online > Dyskusje ogólne
Wycieczka na Islandię?
Sir Falo:
Skąd Wam się ten namiot wziął?
Jakoś nie widzę, by to było realne prawdę mówiąc. Przeciez tam nie ma pół namiotowych, a na dzikusa w mieście bym nie proponował hehehe.
Jeśli chodzi o CCP to lepiej wszystko z góry mieć ustalone i wydrukowane. To jest po prostu firma, a nie muzeum. Ja ten błąd zrobiłem i chciałem bez ustalenia zobaczyć jak tam mają, ale odbiłem się od forcefielda...
Jesli chodzi o sam kraj - jak jechać to na tydzień albo i lepiej. To nie jest kraj, gdzie się jedzie tylko do stolicy, bo nie ma nic więcej do zaoferowania. Takiego krajobrazu nie znajdziecie nigdzie...
Filip Bonn:
Dla mnie temat zamknięty. Najwięcej do powiedzenia jak zwykle, miały osoby które i tak by nie jechały.
GlassCutter:
--- Cytat: Sir Falo w Maj 05, 2015, 08:55:59 ---Skąd Wam się ten namiot wziął?
Jesli chodzi o sam kraj - jak jechać to na tydzień albo i lepiej. To nie jest kraj, gdzie się jedzie tylko do stolicy, bo nie ma nic więcej do zaoferowania. Takiego krajobrazu nie znajdziecie nigdzie...
--- Koniec cytatu ---
Sam sobie odpowiedziałeś ;)
Zgudi:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Maj 05, 2015, 15:52:18 ---Dla mnie temat zamknięty. Najwięcej do powiedzenia jak zwykle, miały osoby które i tak by nie jechały.
--- Koniec cytatu ---
Czyli wyjazd zakończył się na 2-ch stronach dyskusji i "będziemy tam myślami"? :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zgudi w Maj 05, 2015, 22:07:27 ---Czyli wyjazd zakończył się na 2-ch stronach dyskusji i "będziemy tam myślami"? :P
--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze Google maps :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej