Eve Online > Dyskusje ogólne

Wycieczka na Islandię?

<< < (5/16) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 16, 2015, 14:41:02 ---Pewnie droższe niż hotel ;)

--- Koniec cytatu ---

Owszem. Bo ja tu na przykład wydłubałem hostel, gdzie rachunek za 3 noce dla 10 osób wynosi 440 zł. Ale spokojnie, dziś mam mega dużo roboty, jutro zajmę się tym na spokojnie.

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 16, 2015, 14:32:45 ---Byłeś kiedyś na kempingu w Skandynawii? To nie jest tanie. Ani wygodne (tam nie jest ciepło nawet w lipcu).

--- Koniec cytatu ---

Mhm a te 31 stopni w Sztokholmie rok czy dwa lata temu w lipcu wzięły się same.

Filip Bonn:
Mnie to rybka, mogę jechać na 3 dni, mogę również jechać na tydz. pod namiot tak jak Glass chce, byle się ekipa zebrała.
Niestety coś mi podpowiada, że skończy się na sprzeczaniu się co lepsze by na koniec każdy stwierdził, że i tak miał nie jechać.

Doom:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 16, 2015, 15:05:23 ---Mhm a te 31 stopni w Sztokholmie rok czy dwa lata temu w lipcu wzięły się same.

--- Koniec cytatu ---
Pewnie sytuacja równie częsta co polska reprezentacja piłki nożnej terroryzująca swoim skilem mistrzostwa świata

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 16, 2015, 15:11:16 ---Pewnie sytuacja równie częsta co polska reprezentacja piłki nożnej terroryzująca swoim skilem mistrzostwa świata

--- Koniec cytatu ---

Lata są ciepłe np w Szwecji (części nadmorskie). Byłem tam kilka razy heh.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej