Eve Online > NoobGarten

Pytania na początek

<< < (2/13) > >>

Messor:
w 90% poradników mówią mi, żeby nie kopać, więc poza tutorialem pewnie nie będę (mimo, że lubię czasami spokojne farmienie/grind) ^^
z tego co widziałem, słyszałem najbardziej ciągnie mnie pvp i pve (na początku pewnie bardziej pve), z opisów spodobał mi się też scravanging i może eksploracja. handlowcem niestety nie jestem i pewnie nigdy nie będę, więc na zarabianie milionów z marketu raczej nie liczę (nie licząc szczęścia). najprawdopodobniej sprawdzę na dniach 30 dniowego triala i jeśli wszystko będzie jako powinno pomyśle nad kupnem abonamentu, jednak gotówka i tak by się przydała, więc jakoś będę musiał znaleźć źródło utrzymania. o korpach pomyśle, ale o tych 2 już słyszałem i pewnie skorzystam

Soulscream:
50 zł to dużo na miesiąc wtf?

Messor:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 08, 2015, 08:40:34 ---50 zł to dużo na miesiąc wtf?

--- Koniec cytatu ---

dla studenta bez stałego dochodu to trochę jest niestety, ale tak jak mówiłem wcześniej, na kupno 3 miesięcy abonamentu nie będzie problemu, a później albo da rade ISK'ami albo jeszcze 3 dokupię (jakoś te złotówki uzbieram)

Soulscream:

--- Cytat: Messor w Kwiecień 08, 2015, 08:56:35 ---dla studenta bez stałego dochodu to trochę jest niestety, ale tak jak mówiłem wcześniej, na kupno 3 miesięcy abonamentu nie będzie problemu, a później albo da rade ISK'ami albo jeszcze 3 dokupię (jakoś te złotówki uzbieram)

--- Koniec cytatu ---

Pieprzenie kocopałów, też byłem na studiach. Na alkohol więcej szło każdego tygodnia i jak się chce to kasa będzie.

Raja Nebucodeneze:
Po około 25 dniach skilowania możesz latać Stealth Bomberem z fitem, w którym bez problemu będziesz rozwalał misje 3/4 w milicji - pod warunkiem ze wybierzesz caldari albo minmatarska, i bez żadnego grindu zarobisz na plexa bez problemu + kase na pvp (nooo zakładając ze będzie przynajmniej Tier 2). A sam SB nie dość ze jest śmiesznie tani, to jeszcze ryzyko wtopienia najmniejsze z możliwych...

Tu jest bardzo dobry poradnik - gościu akurat pokazuje fita dla caldari, ale tłumaczy co trzeba ew. pozamieniać...

http://www.factionwarfare.com/faction-warfare-guide-missions/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej