Śmietnisko > Off Topic

Używany laptop do grania

<< < (8/11) > >>

Doom:

--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 13, 2015, 10:03:30 ---Nie znalazłem proofa na wydajność na Intel HD 4500, ale poniżej jest vid o  HD 4000:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I35gFrRDDJM[/youtube]

Jak masz intel i3 i  HD 3000 to co się dziwisz, mam tak samo >:(

--- Koniec cytatu ---
Zwróciłeś uwagę na datę wykonania filmu? O ile dobrze pamietam troche grzebano od tamtego czasu w wydajności eve głównie przez dociążanie grafiki

ManganMan:

--- Cytat: Doom w Kwiecień 13, 2015, 10:12:30 ---Zwróciłeś uwagę na datę wykonania filmu? O ile dobrze pamietam troche grzebano od tamtego czasu w wydajności eve głównie przez dociążanie grafiki

--- Koniec cytatu ---
Czyli upgrade na nowszego intela nic nie zmieni. Szit. >:(

Amek Vi:

--- Cytat: ManganMan w Kwiecień 13, 2015, 10:03:30 ---Nie znalazłem proofa na wydajność na Intel HD 4500, ale poniżej jest vid o  HD 4000:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I35gFrRDDJM[/youtube]

Jak masz intel i3 i  HD 3000 to co się dziwisz, mam tak samo >:(

--- Koniec cytatu ---

Mam i5, 8gb ramu i ssd. Nie zmienia to faktu, że zwroty "zintegrowana karta graficzna" i "laptop do grania" nie powinny się pojawiać razem. Te wszystkie intele hd i epu nadają się conajwyżej do przeglądania neta i oglądania filmów w avi.

sztosz:

--- Cytat: Amek Vi w Kwiecień 13, 2015, 10:32:55 ---Te wszystkie intele hd i epu nadają się conajwyżej do przeglądania neta i oglądania filmów w avi.

--- Koniec cytatu ---

Przesadzasz, jak na stosunek pobieranej energii do wydajności te intele HD 4xxx+ są naprawdę wydajne. Da się na tym grać w różne mniej wymagające gierki, takie jak np. Eve. To nie są czasy Intel GMA ;)

Xeovar:
A propos kompów bez systemu operacyjnego - microsoft zapowiedział darmowy upgrade do win10 dla osób z pirackimi windami, więc można spiracić win7/8 poczekać pół roku i system będzie legalny ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej