Śmietnisko > Off Topic

Używany laptop do grania

<< < (6/11) > >>

Danath Riddick:
Dzięki wszystkim za rady ale laptop za 3500 odpada totalnie a za 1000 to już coś ale też za dużo. Poszperałem troch i znalazłem lenovo T61p
http://allegro.pl/lenovo-t61p-core2-2-2-160gb-nvidia-quadro-wsxga-i5230138691.html

Co myślicie o tym? To trochę lepsza wersja poprzedniego mojego lapka T66, mały dysk ale w dobie szybkiego internetu to bez znaczenia.
Chyba ze jest coś lepszego w podobnej cenie.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 08, 2015, 13:27:36 ---Jakby nie patrzeć w Polsce, przy naszych średnich zarobkach laptop gamingowy to jest nadal mit. Nie kupisz czegoś takiego w przyzwoitej cenie. Lapki które rzeczywiście nadają się do grania to są specjalne gamingowe serie asusa, czy della.

--- Koniec cytatu ---
ROGal asusa daje rade. jest to wydatek okolo +5k, ale jak ktos chce miec lapka do gier za 2k, a nie tuningowanego golfa. to niech kupi sobie blaszaka imo rozsadniejsze.
natomiast jesli ma byc to do eve, to w zasadzie wszystko co ma grafike powinno dzialac; ], mi na naprawde smieciowym zestawie odpalila evka, na zaskakujaco satysfakcjonujacym poziomie, jak na jakos mikrofalowki na ktorej ja odpalalem: ]

FITTIpalti:
Chłopak założył temat:
Chcę pójść w góry jakie buty mi polecacie a wy my na to lepiej poleć na Karaiby kup se TU-154, co niektórzy napominają że TU-154 bywa awaryjne i może nie dać rady więc lepiej Airbus A-320...
Może wrócimy do tematu i odpowiemy koledze czy mu evka pójdzie na tym złomie ?

[BU FU] Karas:
Fitti, sam wiesz, to byloby zbyt proste...

Ptysiu:
Tak naprawdę zabrakło tylko, aby ktoś stwierdził, że w sumie to EVE jest do dupy, a od lapka lepsza konsola, to niech sobie używaną PS3 kupi. :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej