Eve Online > Przedpokój
Witam wszystkich
Pingwin:
No właśnie patrząc na aktualne poradniki to tutaj np. https://www.youtube.com/watch?v=WgzUoNMpS1E od 3:50 znajduje sie doku wraz z kapsuła.
WhiteCat:
Zdaje się, że w ostatnim patchu zmieniali coś w samouczku, być może zmienili też miejsce pojawienia się po raz pierwszy.
Primary:
--- Cytat: Pingwin w Marzec 27, 2015, 11:23:10 ---Witam wszystkich początkujących oraz zajadaczy. Jestem Pingwin lat 21. Eve od niedawna zaczęła mnie ciekawić ale w tej grze zielony więc przy okazji poszukuje osoby lub osób które chętnie by mnie wtajemniczyły w świat Eve. Jeśli ktoś byłby zainteresowany pisać na gg 457535.
--- Koniec cytatu ---
Nie kop, idź do Unseen, oni spowodują, że nauczysz się czegoś grze. Potem idź se do jakiegoś naplandu w 0.0, natrzep kasy, kup sobie lepszego chara na oficjalnym bazarze, którego normalnie byś skillował dwa/trzy lata. A potem dołącz do jakiegoś strice PvP corpa np Bufu i baw się dobrze.
Skilluj póki co głównie Minmatar (najlepiej Min Frigate na V) i trochę Gallente, ta postać się potem przyda na drugim koncie.
Filip Bonn:
--- Cytat: Primary w Marzec 28, 2015, 18:38:13 --- idź se do jakiegoś naplandu w 0.0, natrzep kasy, kup sobie lepszego chara
--- Koniec cytatu ---
To jest najgorsza rada jaką można dać nowemu graczowi, poza kopaniem.
xanowron:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 28, 2015, 19:09:17 ---To jest najgorsza rada jaką można dać nowemu graczowi, poza kopaniem.
--- Koniec cytatu ---
Bo...?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej