Eve Online > Przedpokój
Witam wszystkich
Doom:
[admin]Spokój dzieci bo jak nie przestaniecie rzucać się kcimi kupami w piaskownicy to wam tą piaskownicę zamknę[/admin]
Dux:
I tak jak zabijesz coś samemu, coś co teoretycznie jest lepsze niż Twój statek, albo coś czego jest więcej .... i zrobisz to bez kolegów dpsie, reconach czy logistykach, to i tak będziesz miał z tego o wiele większą satysfakcję niż po udanym roamie, gdzie każdy miał statek za +2b i chara all skills on V .... wyfarmionego u jakiś łosi w nullu :)
GlassCutter:
I nic, absolutnie nic nie zastąpi własnego doświadczenia. Nowy gracz bez skilli w statku poskładanym z pomocą kolegów z gangu tak by pasował do skilli, ale z chęcią jest cenniejszy od dowolnego łosia z kupionym charem. Kupując chara nie doceniasz tego co te skille Ci dały, dlaczego były skillowane. A jak masz pod górkę na początku z powodu braku skilli to uczysz się intensywniej. Rady tego primery kogoś olej, to najwyraźniej jakiś nabuzowany gimbus.. Polataj w fajnej ekipie z takimi skillami jak masz. Jak nabierzesz doświadczenia, ręce przestana się trząść i uznasz że potrzebujesz lepszej postaci to droga wolna. Na początku takie coś odradzam, a już w szczególności marnowanie czasu u jakichś farmerów, gdzie nabierzesz tylko i wyłącznie błędnego postrzegania gry i złych nawyków.
Zsur1aM:
Miliony SP i dobry statek nie zrobią z Ciebie pilota, to pilot sprawa że statek staje się dobry, głupią frejką z 200k SP na koncie też można mordować i spokojnie można ubijać właśnie tych którzy zdecydowali się na zakup kilkuletniego char'a lub zwyczajnie nie latają na PVP regularnie, ale tak jak napisał Glass do tego potrzebne jest bardziej doświadczenie i wiedza niż skill pointy.
Pingwin:
Dziękuje za tyle rad, cóż myślę że najlepszym wyborem będzie zgłosić się do Unseen ale najpierw chce sobie poprzechodzić tutoriale żeby ogarnąć podstawy chociaż angielski u mnie kuleje to jednak ogólnie wiem o co chodzi. Kupowanie nowego chara dla mnie nie ma sensu nie znając gry jedynie w przyszłości mógłbym się zastanowić nad tym.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej