Śmietnisko > Off Topic

Idziemy do woja

<< < (2/83) > >>

WhiteCat:
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/obowiazkowe-cwiczenia-wojskowe-sa-tylko-dla-ochotnikow/t83p4s

Czyli w sumie jak wszystko u nas, niby jest a tak naprawdę nie ma :-\

Chrzestny:
I dobrze tylko nie wiadomo co im strzeli do głowy.
Osobiście mam gdzieś wojsko i prędzej wyjadę z tego porąbanego kraju jak zgodzę się pójść do woja.
Kiedyś mnie ścigali pomimo studiowania w ciągu 6 miechów 3 razy wysłali mi bilet. W końcu jak się wkurzyłem i opierdzieliłem jednego pułkownika to mi dali spokój. Później znieśli służbę i było ok.
Nie mam pobudek patriotycznych aby dać się zabić za jakiś debili na górze. W obronie rodziny bym stanął ale prędzej wyjadę z kraju z rodziną niż pójdę na wojnę.

Zgudi:
Miejcie nadzieję, że Rosja nie zorganizuje wielkoskalowej ofensywy na Ukrainie, bo wtedy na pewno rząd się wystraszy i będzie masowy pobór.

FITTIpalti:
Oj tam pierwsze co zrobi to rząd na uchodźstwie ;)

Qlko1:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 13, 2015, 12:42:06 ---Miejcie nadzieję, że Rosja nie zorganizuje wielkoskalowej ofensywy na Ukrainie, bo wtedy na pewno rząd się wystraszy i będzie masowy pobór.

--- Koniec cytatu ---
1. Niech się walą, podstawowego przeszkolenia wojskowego nie mam, państwo nie zagwarantowało.
2. Podatki płacę za armię zawodową. Więc niech armia zawodowa nadstawia dupy.
3. Dla mnie bez różnicy w jakim języku będę załatwiał sprawę w urzędzie. Flaga na maszcie przed moim domem dla tego, kto się nie będzie wpierdalał w moje sprawy.
4. Nie mam w zwyczaju nadstawiać karku za czyjś interes.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej