Śmietnisko > Off Topic
Idziemy do woja
GlassCutter:
Rozumie że macie doświadczenie w szkoleniu nowych rekrutów, bo przecież nie pisalibyście dla samego pisania.
Ulf Nitjsefni:
--- Cytat: MuadDib w Marzec 14, 2015, 09:12:02 ---
Kretyni na najwyższych stołkach , którzy nota bene są wybierani przez głupi i zindoktrynowany naród-dobrze mawiał Piłsudski -Możesmy "...wspaniali ale ludzie to kurwy".
--- Koniec cytatu ---
Po prostu wzruszenie odebrało mi głos. Patriota z najwyższej półki. Tylko skąd ta pogarda dla współziomków? Co do chlania na ćwiczeniach rezerwy, kolego z wojska wyszedłem w 2000 ale na 4 dniowych ćwiczeniach byłem w 2010 roku? Więc nie mów mi, że w ciągu ostatnich 5 lat wszyscy żołnierze rezerwy stali się nagle abstynentami. I 4 dniowe zabawy z bronią z dala od rodzin nie są niczym więcej jak okazją do imprezy z kolegami z wojska.
Filip Bonn:
--- Cytat: Mona X w Marzec 14, 2015, 13:34:30 ---Kałasze nie były projektowane, żeby dało się z nich snajpić. To broń dla nieprzeszkolonego żołnierza właśnie.
--- Koniec cytatu ---
Trafienie celu ze 100-150m tak jak napisał Glass, to żadne snajpienie. Chyba za dużo grania w BF :)
Nawet nieprzeszkolony żołnierz (jak to brzmi?) powinien trafiać ze 100-150m w cel.
Ulf Nitjsefni:
Strzelanie szkolne nr.1 - odległość do celu - 100 metrów.
MuadDib:
Szkolna 1 jest na celnosc i skupienie takze idea i cel tego strzelania kompletnie inna niz sadzisz.
Poza tym nie twierdzę ze momentalnie wszyscy i wszedzie przestali pic...mowie o tendencji...
Pewnie trafiles do jakies dziury czy innego "zielonego garnizonu"-wspolczuje.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej