Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Luty 12, 2015, 08:30:48 ---Tajmery (obrona sova) to dla "blobów" (IMHO) średnio potrzebna rzecz, w systemach bez stacji. Gdzieś na zadupiu zajmowanego terenu.
Proszę o coś co tyczy się punktu 2. i daje to sov w systemach bez stacji. (w systemach -0.1, -0.2 i -0.3)
--- Koniec cytatu ---
Tajmery, a że trzeba płacić? Płaci to bot, przepraszam rentier, więc po co się przejmować. Jest po to żeby było trudniej zabrać.
Soulscream:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 12, 2015, 08:42:53 ---@Soul mnie także nie interesuje czy ktoś Ci bije pokłony. Co do pouczania. Być może inaczej po prostu nie potrafisz swoich myśli ubrać w słowa.
--- Koniec cytatu ---
Płakałeś kiedyś, że Ci posty minusują. Jesteś męczący na dłuższą metę i wiele osób Ci nie raz to powiedziało, ja problemu z wysłowieniem się nie mam. Nie raz, nie dwa udowodniono CI ( w tym wątku też ), że wypowiadasz się w kwestiach których generalnie nie rozumiesz tudzież nie znasz i mówisz tylko wyłącznie z perspektywy swojej osoby. Nie patrzysz na problemy z punktu widzenia dużych społeczności graczy, ale co tam żyj we własnym świecie.
[VIDE] Herezja:
Człowiek z czasem się zmienia.
Mógłbym znów się z kimś poprztykać na słowa ale ... dawno temu coś @Doom-owi obiecałem i słowa dotrzymam.
Masz prawo do swoich poglądów i pozwól abym i ja je posiadał a także je wyartykułował. Pisz argumenty a nie wycieczki słowne.
Dziękuje i przestańmy robić offtop-a
Soulscream:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 12, 2015, 09:44:58 ---Masz prawo do swoich poglądów i pozwól abym i ja je posiadał a także je wyartykułował. Pisz argumenty a nie wycieczki słowne.
Dziękuje i przestańmy robić offtop-a
--- Koniec cytatu ---
Jesteś człowiekhipokryzja.txt
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 12, 2015, 08:48:01 ---Tajmery, a że trzeba płacić? Płaci to bot, przepraszam rentier, więc po co się przejmować. Jest po to żeby było trudniej zabrać.
--- Koniec cytatu ---
Zupełnie nie rozumiem tego co, o czym piszesz, jako odpowiedz na moje pytanie o punkt 2.
(na grzyba komuś sov w systemie -0.1 bez stacji, o mam! jumpbridge - ale po wprowadzeniu jumpfatigue też nie są juz tak porządane jak kiedyś)
Przepraszam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej