Śmietnisko > Flamewar
NC. supery na gridzie. YQX-7U
Jabolex:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 11, 2015, 23:45:04 ---Pogdybajmy
2. Gdyby systemy traciły sova w momencie nie korzystania z danego systemu. Aby nie istniały regiony gdzie niby sov jest albo nawet go nie ma
--- Koniec cytatu ---
Napisz mi co wg Ciebie daje posiadanie sova w systemie bez stacji?
Oprócz płacenia rachunków.
GlassCutter:
--- Cytat: Jabolex w Luty 12, 2015, 07:22:39 ---Napisz mi co wg Ciebie daje posiadanie sova w systemie bez stacji?
Oprócz płacenia rachunków.
--- Koniec cytatu ---
Tajmery, dlatego przerzuca się te rachunki na rentierów
Soulscream:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Luty 11, 2015, 23:45:04 ---Jak to jest Soul, że zawsze jak z kimś dyskutujesz to pouczasz? Uważasz się za Alfę i Omegę i tylko oczekujesz bałwochwalczych pokłonów i bicia głową o posadzkę jak jakiś arab do swojego Allacha?
--- Koniec cytatu ---
Pouczam? Człowieku jak Ty wiesz lepiej ode mnie to nie ma sensu o czymkolwiek dyskutować z Tobą. A to czy ktoś mi daje pokłony i bije głową o posadzę to nie moja sprawa. Mam to dosłownie dupie :).
Jabolex:
--- Cytat: GlassCutter w Luty 12, 2015, 07:38:22 ---Tajmery, dlatego przerzuca się te rachunki na rentierów
--- Koniec cytatu ---
Tajmery - piszesz o obronie sova dla samej jego obrony (fun), czy obronie aby go utrzymać (strategia)?
Zaraz, zaraz to ma być coś cudownie potrzebnego, porzadanego:
"2. Gdyby systemy traciły sova w momencie nie korzystania z danego systemu. Aby nie istniały regiony gdzie niby sov jest albo nawet go nie ma "
Tajmery (obrona sova) to dla "blobów" (IMHO) średnio potrzebna rzecz, w systemach bez stacji. Gdzieś na zadupiu zajmowanego terenu.
Proszę o coś co tyczy się punktu 2. i daje to sov w systemach bez stacji. (w systemach -0.1, -0.2 i -0.3)
[VIDE] Herezja:
@Jabol pisze o sytuacji, w której system ma lub nie ma sova ale tylko formalnie bo land lore tam sięga swoją prawicą i byle pos zostanie w kilka chwil wywalony.
@Soul mnie także nie interesuje czy ktoś Ci bije pokłony. Co do pouczania. Być może inaczej po prostu nie potrafisz swoich myśli ubrać w słowa.
@Glass w tym problem, że to jest dobre i dla blobiarzy jak i małych tworów. Bo blobiarz nie będzie tam robił perma kampy przez 365 dni w roku a i to na wiele by się nie zdało. Najlepiej to widać po systemach z sovem npc jak curse, stein itd. Nie demagogizuj.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej