Śmietnisko > Off Topic

Dyskusja: Najlepsza ksiazka Sci-fi ktora przeczytales i wracasz do niej po latach...

<< < (26/71) > >>

HammerSnake:
Przeczytał ktoś metro 2034 i mógłby się podzielić odczuciami ?
Święta świętami i większość podanych tu tytułów jest nie do zdobycia w księgarniach  >:(

[VIDE] Herezja:
Z ciekawości Młoteczku ale ... nie ma gdzieś obok Ciebie np jakiegoś antykwariatu?

Doom:
Nie wiem jak tam u Ciebie, ale w antykwariatach u mnie to mozna dostac takie perełki jak jakieś komunistyczne prlowskie ścierwo, z żadka jakieś rarowe pozycje naukowe, cos takiego jak literatura nie naukowa tam nie trafia, lub nie jest wystawina

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Doom w Grudzień 21, 2010, 22:47:07 ---Nie wiem jak tam u Ciebie, ale w antykwariatach u mnie to mozna dostac takie perełki jak jakieś komunistyczne prlowskie ścierwo, z żadka jakieś rarowe pozycje naukowe, cos takiego jak literatura nie naukowa tam nie trafia, lub nie jest wystawina

--- Koniec cytatu ---

Zdarzało mi się kupować perełki, nie tylko wśród książek ale czasem i komiksów. Dodatkowo kiedyś sam sporo książek oddałem.

Ps. Napisz co Cię interesuje to może się wymienimy bo po co u mnie ma zbierać kurz jakaś książka jeśli kogoś innego ona ucieszy (sporo książek po moich rodzicach mi zostało do których nigdy nie zajrzę ];) bo ... nie te klimaty np.). Dodatkowo może to działać w drugą stronę przecież.

Swoją drogą co powiecie na taką właśnie inicjatywę. Wymianę nie odpłatną książek między ludźmi tym zainteresowanymi?

Khobba:

--- Cytat: Doom w Grudzień 21, 2010, 22:47:07 ---Nie wiem jak tam u Ciebie, ale w antykwariatach u mnie to mozna dostac takie perełki jak jakieś komunistyczne prlowskie ścierwo, z żadka jakieś rarowe pozycje naukowe, cos takiego jak literatura nie naukowa tam nie trafia, lub nie jest wystawina

--- Koniec cytatu ---
to słabo. ja ostatnio kupiłem "Cylinder van Troffa" Zajdla i "My"*  Zamiatina za w sumie 4 zł.

* "Nas"? Czy tego rodzaju tytuł należy odmieniać?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej