Śmietnisko > Off Topic
Dyskusja: Najlepsza ksiazka Sci-fi ktora przeczytales i wracasz do niej po latach...
Chupacabra:
--- Cytat: SokoleOko w Październik 27, 2010, 13:10:51 ---Ja audiobooki palę na płyty CD jako mp3 i wrzucam do firmowego radia - żadne słuchawki w grę nie wchodzą.
Fakt, że to najlepiej sprawdza się na dojazdach do i z pracy (mam 25 km w jedna stronę, więc dziennie 1,5h przesłucham).
--- Koniec cytatu ---
To fakt są rewelacyjne! Wtedy żaden korek nie jest za długi, jedziesz i przed samym celem podróży zwalniasz, żeby dosłuchać rozdział do końca. W trasie tez Ci się nie spieszy. Rewelacyjny sposób na redukcje punktów i mandatów i święty spokój w korkach.
Ja niestety razem z żona śmigam do pracy (30km), i muszę w słuchawkach, bo każde co innego ma na tapecie:)
A propos, to rewelacyjny sposób na spokój w domu:) moja odkąd się zaraziła audiobookami chodzi po domu w słuchawkach i nie marudzi, wtedy nic jej nie przeszkadza, byle do niej nie mówić :) POLECAM!
SokoleOko:
--- Cytat: Chupacabra w Październik 27, 2010, 14:49:42 ---Rewelacyjny sposób na redukcje punktów i mandatów
--- Koniec cytatu ---
Empirycznie potwierdzone, że słuchając audiobooka da się toczyć 80 km/h na tempomacie, podczas gdy jadąc "pod" jakiś szybszy kawałek na pedał gazu upada mi cegła :D
Stary Pierdola:
--- Cytat: Xavros w Listopad 02, 2010, 14:24:24 ---Janusz Zajdel - Limes Inferior
--- Koniec cytatu ---
Bylo ale ksiazka jest taka dobra ze mozna dwa razy:)
Xarthias:
A mi akurat Campbell kompletnie nie podszedł. Może to wina pierwszego tomu (potem się podobno rozkręca), nie wiem, nie potrafiłem się zmusić do kolejnych. Jakieś to takie... płaskie było...
Elka Moon natomiast całkiem fajna. Czytałem serie Serrano i Suiza i muszę sobie skołować kolejne.
"Giganci" są bardzo fajni, aczkolwiek przy Entoverse się nieco zakręciłem i nie doczytałem jeszcze do końca. A o piątej części to nawet nie słyszałem :)
Trefnis:
a ja raczej z pytaniem nie z tytulami
szukam czegos o wielkiej wojnie
gdzies czytalem (moze nawet ten topic ale przejzalem od poczatku i nie znalazlem)
opowiesc sie zaczynala od wojny na zwykle statki kosmiczne i przez eskalacje i postep technologiczny
doszlo do walk na gwiazdy i wycinanie calych polaci kosmosu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej