Eve Online > Patche i dodatki

JANUARY RECON BUFF

<< < (2/6) > >>

ManganMan:

--- Cytat: Dux w Grudzień 18, 2014, 17:43:01 ---
--- Cytuj ---    RAPIER
    10% bonus to Missile damage (was medium projectile turret rate of fire)
--- Koniec cytatu ---
>:(

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie najs :D

--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 18, 2014, 18:46:29 ---A Huginn jak zawsze ruchany w dupę, najpierw mu zabrali zielony płomień, a teraz dali idiotyczny bonus do działek zamiast rakiet ugh.

--- Koniec cytatu ---

To wtedy Dux zamieni Rapiera na Huginna (chyba że tego drugiego do reszty znerfili...) :(

Azbuga:
ha dla takich zmmian warto wrocic do gry na serio :) Fw sie zmieni w cholere teraz, jak nie będzie widać na skanie reconów - skończy się bezpieczne latanie po low secach. No i pilgrim - statek do którego doskilowałem jakoś tydzień przed patchem w którym stał się kompletnie nieprzydatny :) ogólnie bedzie ciekawie

Zwami:

--- Cytat: Azbuga w Grudzień 18, 2014, 20:40:38 ---No i pilgrim - statek do którego doskilowałem jakoś tydzień przed patchem w którym stał się kompletnie nieprzydatny :)

--- Koniec cytatu ---

Hehe pamiętam jak 5-6 lat temu brałeś instrukcje obsługi pilgrima od Cola :P to chyba jedyna osoba, która ma tego shipa na lvl 6 srsly (Col pierdol nano wróć do pilgrima chociażby 4fun)

Filip Bonn:
No wsumie, ciekawe ile ludzi wpadnie na to żeby kampic reconem na plexach/misji milicyjnej? Skończy sie blitzowanie misji stealth bomberem :(
To sie może wydawać śmieszne ale to poważnie może wpłynąć na ekonomię :) a przynajmniej ceny navy cap boosters mogą pójść w gore..

Jakub Trokowski:
:D Jaram się. Ale sobie polatam rookiem...  a nie - on teraz jest brzydki. :( No to pilgrimem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej