Eve Online > Patche i dodatki

JANUARY RECON BUFF

<< < (3/6) > >>

Azbuga:
w ogóle robienie misji w low przy niewidzialnych na skanie reconach zrobi sie trudne bez obstawy, niekoniecznie bomberem

Dux:
Czy ja wiem. Po którymś paczu nie ma już możliwości wlotu na lokacje bez zdekloaczenia (poza jedną misją co nie ma drabinki). Te raty są też kilkadziesiąt km od wlotu. Więc jeżeli taki łapacz nie wleci na aktywowana drabinkę przed lub równo (lub prawie równo) z misjonarzem, to kerbir ma wystarczająco dużo czasu by dać nogę, skoro zobaczy na gridzie delikwenta dobrych kilkadziesiąt km od niego. No chyba że będzie to arazu z linkami.

Theronth:
Huggin będzie wyciągał dps rupiecia, więc bez szału. A jeśli chodzi o niewykrywalność na dscanie to Rapiery i Falcony istnieją nie od wczoraj i na dscanie tez ich nie widać.

[WILD5] Sheridan Philips:
Fajny tweak, ale nic więcej. Nie ukrywam że spodziewałem się nieco więcej. Najbardziej mnie boli zmiana w Huginnie, zawsze woziłem rapidy na nim, z nowym bonusem jakoś tego nie widzę...

[CHUJI] Fairfax Narmolaya:
tak nie wiem czy doczytaliscie...
tylko lachesis, huggin, curse i rook beda niewyrkywalne na d-scaie, nie maja za to covert cloaka.
te co mialy beda dalej wykrywalne na d-scanie.

ogolnie laczek i huggin top taklerzy beda :)
<happy_face>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej