Śmietnisko > Flamewar
Odp: Kalkulator opłacalności
Qlko1:
--- Cytat: Doom w Grudzień 18, 2014, 12:50:39 ---==========================================
Wracacie do tematu topick'a. TERAZ.
A Ty qlko1 nie bądź hipokrytą, nie dalej jak kilka dni temu opierdoliłem cię za offtopicki a Ty dalej swoje więc twierdzę że sam masz braki w tym zakresie kturym jest óczenie się na błędach. Masz pw do administracji i moderatoruw foróm, masz opcje pw do aótora oczojebnego byka, masz tez przycisk raportuw posta. Ale nie. To za tródne, lepiej zbić temat na flejmowy OT, tak?
Wszyscy pozostali spojrzeli kurwa jak sie nazywa dział w którym piszecie i przypierdalacie się do gościa który zadał sobie przynajmniej tyle trudu aby znaleźć dział w którym takie "głupie" pytania wolno zadawać legalnie?
A Ty Rio jednak przejrzyj ten dział i dodawaj pytania do istniejących tematów, bo większość topicków które założyłeś jednak powinna być elementami składowymi juz istniejących
--- Koniec cytatu ---
Zwrócenie uwagi użytkownikowi, że napieprza ortami jest offtopem? ???
A dwa, jak piszesz list motywacyjny, też nie zwracasz uwagi na błędy, a w stopce piszesz "jestem dyslektykiem" albo inną bzdurę?
Trochę szacunku dla odbiorcy wiadomości. Zwłaszcza, że po dwukrotnym zwróceniu uwagi gościowi nawet nie chciało się tych błędów poprawić, ani w jednym topicu, ani w drugim.
--- Cytuj ---1. Każdy użytkownik powinien zachować kulturę słowa. Zamieszczanie na forum przekleństw, treści rasistowskich oraz obrażanie innych użytkowników może skończyć się czasową lub permanentną banicją z forum. Wiadomości takie mogą być bez ostrzeżenia usunięte. Przez kulturę słowa rozumiemy także zachowanie zasad poprawnej pisowni. Uprasza się o szanowanie zdania innych.
--- Koniec cytatu ---
Doom:
--- Cytuj ---Zwrócenie uwagi użytkownikowi, że napieprza ortami jest offtopem? ???
--- Koniec cytatu ---
Przeproszę Cię i wycofam punkty karne jak tylko wykażesz mi jaki ma merytoryczny związek literówka w polskim słowie z kalkulatorem efektywności gry.
Soulscream:
--- Cytat: Doom w Grudzień 18, 2014, 15:12:39 ---Przeproszę Cię i wycofam punkty karne jak tylko wykażesz mi jaki ma merytoryczny związek literówka w polskim słowie z kalkulatorem efektywności gry.
--- Koniec cytatu ---
Nie ma Doom, ale chętnie podyskutuje z Tobą na temat poprawności pisania i co się przez to wyraża w innym wątku jak wydzielisz.
Soulscream:
Kiepski dział sobie wybrałeś na dyskusje, flejmić nie mam zamiaru.
Qlko1:
--- Cytat: Doom w Grudzień 18, 2014, 15:12:39 ---Przeproszę Cię i wycofam punkty karne jak tylko wykażesz mi jaki ma merytoryczny związek literówka w polskim słowie z kalkulatorem efektywności gry.
--- Koniec cytatu ---
Jest to zwrócenie uwagi na fakt, że użytkownik narusza regulamin forum. Rozumiem, że powinienem otworzyć na to oddzielny topic żeby nie robić offtopa?
Już czuję, że zrobi się z tego dyskusja na temat regulaminu forum,a ponieważ będzie to offtop tego co tu mamy, trzeba trzasnąć kolejny topic.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej