Śmietnisko > Flamewar

Odp: Kalkulator opłacalności

<< < (3/5) > >>

[BCPM] Moon Rabit:
Autor tego tematu powinien dołączyć do akademii tam mu wytłumaczą  ;D

Ryo:

--- Cytat: KoMic w Grudzień 18, 2014, 12:04:59 ---EDIT: btw po wpisaniu magicznego "eve tool" do google. w 1 linku dostajemy
https://wiki.eveonline.com/en/wiki/3rd_party_tools
wiem trudne... sprawy

--- Koniec cytatu ---

Dzięki wielkie, tego szukałem.

BTW: Słowo kluczowe "eve online calculator" w Google daje inne narzędzia w temacie, ale nie znajdziesz tam "ISKPERHOUR".

--- Cytat: KoMic w Grudzień 18, 2014, 12:04:59 ---evewiki czy jakakolwiek juz zgromadzona wiedza w poradnikach jest poza jego zasiegiem.
--- Koniec cytatu ---
Info z wielu poradników z oficjalnej wiki:

--- Cytuj ---This article has been marked as needing cleanup. The article may need spell checking, formatting or reordering to meet a higher standard of quality. It may also link to a large number of nonexistent pages (redlinks). Other articles needing cleanup
--- Koniec cytatu ---
Niedawno wyszł Rhea (kolejne zmiany), wolałem więc zapytać na forum i być na bieżąco - zadałem pytania w NoobGarten, bo sądziłem że to odpowiednie miejsce...

Mam w pdfie poradnik z okresu jak grałem 6 lat temu, kopało się wtedy fregatą, a potem krążownikiem - takie czasy były.

[BU FU] Karas:
oczywiscie, ze wiele poradnikow czy tooli jest nieaktualnych. ale glowa nie sluzy tylko do jedzenia nią.
szukasz, sprawdzasz, porownujesz czy otrzymane wyniki pokrywaja sie z tym co jest w grze.
Zawsze mozna sobie samemu wszystko od podstaw napisac. Bardzo polecam excela i googlesheeta tylko google niestety ma ograniczenie do 50 zapytan api per plik.

Oczywiscie Noobgarden to najlepsze miejsce na tego tupu pytania. Tylko z 2 strony, czy o kazda pierdole trzeba sie pytac?

Doom:
==========================================
[admin]Wracacie do tematu topick'a. TERAZ.
A Ty qlko1 nie bądź hipokrytą, nie dalej jak kilka dni temu opierdoliłem cię za offtopicki a Ty dalej swoje więc twierdzę że sam masz braki w tym zakresie kturym jest óczenie się na błędach. Masz pw do administracji i moderatoruw foróm, masz opcje pw do aótora oczojebnego byka, masz tez przycisk raportuw posta. Ale nie. To za tródne, lepiej zbić temat na flejmowy OT, tak?
Wszyscy pozostali spojrzeli kurwa jak sie nazywa dział w którym piszecie i przypierdalacie się do gościa który zadał sobie przynajmniej tyle trudu aby znaleźć dział w którym takie "głupie" pytania wolno zadawać legalnie?

A Ty Rio jednak przejrzyj ten dział i dodawaj pytania do istniejących tematów, bo większość topicków które założyłeś jednak powinna być elementami składowymi juz istniejących[/admin]

GlassCutter:

--- Cytat: Doom w Grudzień 18, 2014, 12:50:39 ---==========================================
Wracacie do tematu topick'a. TERAZ.
A Ty qlko1 nie bądź hipokrytą, nie dalej jak kilka dni temu opierdoliłem cię za offtopicki a Ty dalej swoje więc twierdzę że sam masz braki w tym zakresie kturym jest óczenie się na błędach. Masz pw do administracji i moderatoruw foróm, masz opcje pw do aótora oczojebnego byka, masz tez przycisk raportuw posta. Ale nie. To za tródne, lepiej zbić temat na flejmowy OT, tak?

Wszyscy pozostali spojrzeli kurwa jak sie nazywa dział w którym piszecie i przypierdalacie się do gościa który zadał sobie przynajmniej tyle trudu aby znaleźć dział w którym takie "głupie" pytania wolno zadawać legalnie?

A Ty Rio jednak przejrzyj ten dział i dodawaj pytania do istniejących tematów, bo większość topicków które założyłeś jednak powinna być elementami składowymi juz istniejących

--- Koniec cytatu ---

Są też inne litery w których można popełnić błędy, zamiana u z ó po 3 przypadku staje się monotematyczna, nudna i nieciekawa. Ale potencjał był :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej