Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE: THE SECOND DECADE COLLECTOR'S EDITION
Filip Bonn:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Grudzień 14, 2014, 14:24:55 ---Prywatnie, to soundtrack i artbook bym przygarnął, ale USB-riftera już niekoniecznie. Jak i ten in-game-stuff: mechaniczna łapka? Srsly?
--- Koniec cytatu ---
Też najbardziej interesował by mnie CD + artbook, rifter to już tylko gadżet który będzie stał półce i się kurzył. Po cichu liczyłem że z tego in-game śmiecia dało by się wyciągnąć na jeszcze jednego plexa ale tak na szybko patrząc to nie wiem czy starczyłoby na pół. :/ Chyba że znajdzie się jeszcze pomysł na wykorzystanie tego 60 dniowego klucza dla nowego konta.
No i jeszcze jedno.. dochodzi cło do opłacenia czy nie?
Edit: Ok, drut na Golden Pod kupują w jita po 1b ;D więc mamy kolejnego plexa i jeszcze zostaje nam jakieś 250m + 300 lub 400m za resztę śmieci :)
Więc cenę można by już rozpatrywać jako 110zł + ~400-600m (w dużej mirze zależy od tego jak opchniemy blueprint na 5x Gnosis)
Nadal zastanawiam się skąd to wysyłają i czy będzie cło ?
Jakub Trokowski:
Hmmm... no to faktycznie - chyba się szarpnę na to: zamiast kupić 3 x "2xPLEX" code kupię sobie taki zestaw. Tzn o ile doszukam jak z tym cłem, bo nie widziałem info o tym jak klikałem żeby kupić (poprzez zarządzanie kontem).
--- Cytat: Doom w Grudzień 14, 2014, 15:01:15 ---nie zapominaj o smiecach do dust, bonusie do Vakiri (to wyszło już? o.0 ) i malowaniu dodatkowym :P
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy te dustowe śmieci ktokolwiek kupi...
Filip Bonn:
Dają jeszcze Rorqual ORE Edition ship skin ! Nie wiem jak to działa czy dostaje się cały ship (to było by zbyt piękne) czy może używa się to na własnego zwykłego Rorquala. W Jita różnica między zwykłym a pomalowanym to kolejny 1b ISK >:D tylko rynek zbytu mały, ale jak komuś się nie śpieszy to potencjalnie jest szansa na zarobienie z tego pakietu na szóstego PLEXa.
Doom:
skina zuzywasz tak że wrzucasz do pica skin i statek a po chwili (w przypadku capsa dłuższej chwili może byc) masz przemalowaną łajbę iterion którego dostałem w warszawie robił sie chyba 5 minut
Filip Bonn:
Chyba już wiem co będę chciał znaleźć pod choinką ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej