Eve Online > Dyskusje ogólne

ISB banned

<< < (2/4) > >>

[BU FU] Karas:
mozna by zec, w koncu...
zakonczy sie drukowanie iskow. bot farmerow, ktorzy nic oprocz skupowania masowo plexow. nic nie wnosili do gry. mniej isboxerow=mniej rentu dla pajacow.
martwi mnie tylko ta glupia furtka ktora sobie ccp zostawilo. imo troche bezsesu. mogli jasno napisac. ze nie wolno tego uzywac do pozyskiwania iskow, a tak zrobili z dupy zapis ktory mozna sobie teraz interprtetowac: \

xanowron:
Sprzedam 30 charów ze skiffami (wszystkie maja imple do kopania i randomowe nicki - tzn nie "jebany kopacz 001", "jebany kopacz 002"...) + orca booster. Kontakt na kanale BUFU w grze.

WhiteCat:
PLEXy zapewne polecą w dół czyli zmiana dobra.
Tylko ciekawi mnie jak CCP będzie to wykrywać, będą sprawdzać czas wydawania poleceń z tego samego IP?
30 prawie takich samych charów da się łatwo wyłuskać, ale ludzie smarcący anomki na 3 konta już zapewne nie będą się tak rzucać w oczy.

BTW, czy moje rozwiązanie też zostanie zbanowane?

[BU FU] Karas:
bedzie to robic tak jak to robi teraz. czyli bazujac na zyczliwosci innych graczy.

REPORT

Theronth:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Listopad 25, 2014, 21:56:48 ---jak to wpłynie na ekonomie? wszystko podrożeje ?

--- Koniec cytatu ---
Minerały, topsy, LP i paliwo w górę. Plex w dół.

EDIT: Z drugiej strony długofalowo może spowodować spadek cen statków t1, bo zmniejszy się być może inflacja bez fontann isków z ISBoxowanych Inkursji i anomek oraz taniego Velda i lodu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej