Eve Online > NoobGarten

Kerbirka

<< < (2/3) > >>

Anthar:
Rynek nie pewny.
Za duzo osob to robi i calosc jeszcze sie nie ustabilizowala.

Skupuje czasem BPC na capital rigi z invencji , Extendery trimarki ... po 2mln od sztuki o.0
BPC na HICE, AHACE w tej samej cenie ?
Troche tego trafisz* na kontraktach.

Isengrim:

--- Cytat: Anthar w Listopad 25, 2014, 09:44:26 ---Rynek nie pewny.
Za duzo osob to robi i calosc jeszcze sie nie ustabilizowala.

Skupuje czasem BPC na capital rigi z invencji , Extendery trimarki ... po 2mln od sztuki o.0
BPC na HICE, AHACE w tej samej cenie ?
Czemu nie tez trafisz.

--- Koniec cytatu ---

Anthar:
Inwencja sie jeszcze nie ustabilizowala po ostatnich zmianach.
Po prierwsze zmianach w inwencji - robi sie duzo szybciej BPC jak i inwencja jest latwiejsza.
Po drugie zawirowania w cenach decryptorow, jeszcze sie nie ustabilizowaly.
CCP usunelo frakcyjne wersje , i boostnelo data site.
Wiec przez piewien czas moze sie okazac ze bedziesz dokladac na tym interesie , jak uzyjesz czegos co zadziej bedzie dropic ;)

Wytlumacz mi zysk osob ktore zrobily mi 30 runow Hicow i sprzedalaly po <3mln za 3 run BPC.
Mam takich bpc wiecej.

Pewnie na tym zarobi.
Pytanie czy nie wiecej zarobi inwestujac ten czas , zapewne rowniez sp , w co innego.

Dinozauriusz II Urwiryj:
Kumam, przekalkuluję to sobie.

A tak z innej beczki... Patrzę na produkcję statków T1 (fryty, cruis'y..) i wychodzi mi, że to też się nie opłaca... Większy zysk jest ze sprzedania samej rudy niż jej reprocessu i produkcji statku z tych minerałów :| Jaki jest klucz do opłacalnej produkcji statków? Wszystkie skille z reprocessu na V+BPO z mat effi 10%+imple+POS z tax 0%???

Dux:
No jak chcesz odczuć, że zarabiasz, to skile i koszty raczej musisz mieć jak najbardziej zminimalizowane. A u Ciebie sama rafinacja już chyba leży, skoro Ci wychodzi, że więcej dostaniesz za sama rudę niż za minerały po rafinacji.
Reprocessing, reprocessing efficiency i minerał processing masz na ile?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej