Eve Online > NoobGarten

Kerbirka

(1/3) > >>

Dinozauriusz II Urwiryj:
Jako, że w życiu trzeba spróbować wszystkiego to teraz czas na Kerbirke - długie godziny w Covetorze na paskach, rafinacja, produkcja, market, etc.

Pierwsze moje pytanie dotyczy rud i minerałów - czy jest w ogóle jakaś kombinacja, w której opłaca się rafinować rudy w NPC stacjach (tych z bazą 50% rzecz jasna)? Bo na razie jak nie spojrzę to sprzedaż samej rudy jest bardziej opłacalna.
Dwa: Czy opłaca się zapuszczać na site'y w low secu po Hemorphite, Hedbergite itd. ? w kategorii ISK/m3 wypadają nielepiej niż Plagioclase czy Pyroxeres...
Trzy: jaka w ogóle jest najlepsza (ISK/h) droga dla początkującego kerbira??

dzięki

Anthar:
Kopanie -> rafinacja , nawet nie bedac gornikiem wiem ze jest to zle rozwiazanie. Kompresuj i sprzedawaj. Wiekszy byt znajdziesz i latwiej przewiezc.
Chcesz zarobic isk w higsecu :
- trade/scamming/incursje/misje/DED site
Lowsec :
- LVL 5 / FW / DED site / Reliki+data
Nullsec :
- Farma na 4+ smartbombiace bsy / Misje ( jak masz lokalnie warta frakcje )/ DED site / Reliki+data / Belt Ratting.
WH:
- Farma wszystkiego co sie spawnie , lub do czego znajdziesz WH

Goomich:
A jaką masz kolekcję seriali?

Dinozauriusz II Urwiryj:

--- Cytat: Mona X w Listopad 24, 2014, 16:15:55 ---A jaką masz kolekcję seriali?

--- Koniec cytatu ---

Pokaźną... powinna wystarczyć :)
Ostatecznie... nigdy nie oglądałem "Przyjaciół", kumpel mówi, że jest co nadrabiać :)

Dinozauriusz II Urwiryj:
Może ktoś podlinkować jakieś aktualne "101" dla invencji, albo innego tutka z podstawami tego zagadnienia?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej