Eve Online > Przedpokój

powitanie

<< < (2/3) > >>

Filip Bonn:
Najbardziej to mnie sie gęba uśmiecha jak widzę opisy streamow na Twitch "mining like crazy" ;D

[WILD5] Ed Beret:
Dzięki, nie planowałem rozwijać się w kopaniu, jedynie zarobić na kolejne statki. Lubię latać do low'a, a tam nikt nie negocjuje   >:D. Widać to po moim killboardzie  :D. Tak jak pisałem, czekam na otwarcie rekrutacji w UA.

ManganMan:

--- Cytat: Ed Beret w Listopad 04, 2014, 17:15:37 ---(...)Lubię latać do low'a, a tam nikt nie negocjuje   >:D. Widać to po moim killboardzie  :D. Tak jak pisałem, czekam na otwarcie rekrutacji w UA.

--- Koniec cytatu ---
No to chrzest bojowy do PvP masz zaliczony :)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Xeovar w Listopad 04, 2014, 16:11:51 ---Witamy. Nie przestrasz się trolli, próbuj co ci się podoba, jak tylko nie kochasz odgłosu mining lasera to posłuchaj co Soul pisze - kopanie wysysa dusze, chyba że się jest silniejszym od pustki wszechświata... a takich mało, nawet wśród graczy w EVE ;)

--- Koniec cytatu ---

Dawno temu za lasami za górami był w ZŁO osobnik. Zapalony górnik w EVE a ... w życiu codziennym sztygar w kopalni ];)
Logował się do EVE aby się przy kopaniu skałek odstresować po całym dniu pracy ];)

[WILD5] Ed Beret:

--- Cytat: Soulscream w Listopad 04, 2014, 12:53:09 ---Nie kop. Podziękujesz kiedyś.

--- Koniec cytatu ---

DZIĘKUJĘ !!!  >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej