Eve Online > Dyskusje ogólne
10 dni grania za free od CCP :)
Lazerhawk:
Wg mnie przejście EVE na F2P bedzie ostatnim etapem naprawiania nullseca :P
Coritsikaela Enth:
Imo bolączką Eve nie jest to że jest płatne...
Miesięczny abonament wartości 3-4 dobrych piw to chyba żaden problem dla community gdzie średnia wieku to 30+
Chyba że Eve ma zbierać 12, 13 latków jak lol... ale ja bym wolał nie:P
Problemem jest to, że do komfortowej gry 1 gracz potrzebuje 3-4 kont. I tu jest problem bo wymusza to opłacanie zyliona capital/ booster/ cyno/ pos/ ch.. wie co jeszcze altów ISK-ami...
Co do topicku to dni free żeby dinozaury zachęcić do obadania co się w grze zmieniło i może resuba to tak standardowa rzecz w mmo, że dziwie się ze CCP tak rzadko takie akcje robi.
Filip Bonn:
--- Cytat: Cors w Październik 22, 2014, 19:34:56 ---Problemem jest to, że do komfortowej gry 1 gracz potrzebuje 3-4 kont. I tu jest problem bo wymusza to opłacanie zyliona capital/ booster/ cyno/ pos/ ch.. wie co jeszcze altów ISK-ami...
--- Koniec cytatu ---
Może masz rację ale...
po to ta gra jest tak robiona aby ludzie łączyli się w korporacje i sobie pomagali. Najprostszy przykład Industry, całe było przemyślane tak aby gracze musieli się zbierać w grupy aby jak najbardziej zwiększyć wydajność produkcji. Takie były założenia - każdy ma chara pod co innego, dzięki temu budowana jest społeczność EVE. A to że część graczy w EVE to 'cwaniaczkowie' którzy chcą mieć 8 kont aby całą produkcję przeprowadzić 'solo' od kopania po sprzedaż w jita to już inna sprawa tak naprawdę to Ci goście wypaczają rdzenne założenia gry społecznościowej. EVE stawia na społeczność i kooperację, osoby które marudzą ,że nie mogą mieć 3-4 kont chyba nie do końca wiedzą co robią :P Bo potem daje send mail to all o treści "Robie przerwe od EVE bo nie mam czasu na grę"....
Ja mam jedno konto i nie narzekam.
GlassCutter:
--- Cytat: Cors w Październik 22, 2014, 19:34:56 ---Problemem jest to, że do komfortowej gry 1 gracz potrzebuje 3-4 kont.
--- Koniec cytatu ---
LOL
Gaunt:
Jak sie jest sprytnym to nie trzeba
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej