Eve Online > Dyskusje ogólne

10 dni grania za free od CCP :)

<< < (10/11) > >>

Coritsikaela Enth:
Dobra sprostuje bo bash idzie - sam nie jestem mega multikontowcem, ale uważam, że większość graczy Eve gra na 2+ konta i traktuje to jako fakt powszechny a nie temat do poddania pod dyskusje, że 1 kontem grać się nie da.
Mógłbym 1 kontem, ale 2 gra mi się wygodniej. A jest gro ludzi którzy bez 4 i 5 kont nie wyobrażają sobie gry. I mechanika wspiera multikonta.

Doom:
Samo CCP też wspiera multikonta. Power of two itp promocje

sneer:
nie zdziwilbym się gdyby srednia ilosc kont na gracza rosla szybciej od ilosci samych graczy
czyli na serwerze mogloby byc tak naprawde coraz mniej ludzi przy w miare stabilnych wartosciach zalogowanych kont ....

Soulscream:

--- Cytat: Doom w Październik 22, 2014, 22:33:57 ---Samo CCP też wspiera multikonta. Power of two itp promocje

--- Koniec cytatu ---

Dziwne jakby nie wspierało jak to dla nich kasa jest. Model free 2 play z vanity items w shopie i jakimiś bonusami dla subskrypcji. Np podoba mi się model z Planetside2 (pasywnie większa ilość certów rosnąca z każdym miesiącem subskrypcji)

Zwami:

--- Cytat: Anthar w Październik 22, 2014, 08:58:28 ---Oby nie bo zlezie sie cale g. z WOT i jego klonow.

--- Koniec cytatu ---

masz słuszność - np taki Rabbit - i kurwa był by huj - koniec z plexami w stein  ;D ;D ;D ;D
co do free2play moim zdaniem najlepszy był by model aby nie można było skillować ani produkowac na koncie nie opłaconym,
ale aby można było wszystkie rzeczy robić które nie są związane z pasywnym dochodem, poza stawianiem cyno, lataniem capsami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej