Śmietnisko > Off Topic
Czy na tabletach z androidem jest możliwość oglądania filmów online?
KiFuso:
Jedynym odpowiednikiem Netflixa w Polsce może być HBO GO na androida. Tylko nie jestem pewien, czy można wykupić samo HBO GO bez HBO stacjonarnego. Filmów jest sporo tam, seriali jeszcze więcej, oryginalny lektor, polski lektor, napisy oryginalne, polskie napisy - co dusza zapragnie.
Soulscream:
--- Cytat: Herezja w Październik 01, 2014, 14:33:50 ---Swoją drogą znajdę tam filmy z lektorem lub choć tekstem?
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem, nie korzystam z napisów i lektorów.
Doom:
--- Cytat: Herezja w Październik 01, 2014, 14:33:50 ---Sorry, Netflix is not available in your country yet.
Enter your email & we'll let you know when Netflix is available.
Swoją drogą znajdę tam filmy z lektorem lub choć tekstem?
--- Koniec cytatu ---
Na tą chwilę nie. Jak wejdą do polski, a mają to podobno zrobić wkrótce prawdopodobnie oferta będzie porównywalna jakością do tej z HBO / Canal+ czyli opcje językowe do wyboru jak to podał KiFuso
[VIDE] Herezja:
Sprawdziłem. Oferta HBO GO jest dostępna jedynie w abonamencie z zwykłym HBO. Z plotek jakie znalazłem wynika, że chcą tą usługę uniezależnić od podstawowej a kiedy to ponoć niedługo. Pytanie czy znów nie będzie wymagała do działania Flash-a?
Doom:
To akurat możesz już teraz sprawdzić bezpośrednio na ich stronie albo wysyłając maila
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej