Śmietnisko > Off Topic
Czy na tabletach z androidem jest możliwość oglądania filmów online?
ManganMan:
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 30, 2014, 19:13:19 ---Swoja drogą ciekawe czemu Adobe wycofało się ze wspierania Androida (przynajmniej jeśli chodzi o flash-a)?
--- Koniec cytatu ---
FYP ;)
Najpewniej z tego samego powodu co Linux: wzrost popularności HTML5.
http://www.wired.com/2011/11/adobe-kills-mobile-flash/
Soulscream:
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 30, 2014, 19:13:19 ---Czyli tak naprawdę nie ma sensownego wyjścia z sytuacji jak widzę. Nie znam żadnej strony polskiej z filmami online, która by pozwalała oglądać filmy a na zachodnich np filmów z polskim lektorem nie uświadczysz przecież.
Swoja drogą ciekawe czemu Adobe wycofało się z rynku tabletów (przynajmniej jeśli chodzi o flash-a)?
--- Koniec cytatu ---
Ja znam. Np nazywa się netflix, ale tam trzeba płacić, a to może być zaporą dla kogoś co na piraci na potęgę.
Goomich:
No i trzeba proksować IP.
sztosz:
--- Cytat: Herezja w Wrzesień 30, 2014, 19:13:19 ---Swoja drogą ciekawe czemu Adobe wycofało się z rynku tabletów (przynajmniej jeśli chodzi o flash-a)?
--- Koniec cytatu ---
To nie tyle Adobe się wycofało co najpierw Apple z tego zrezygnowało, a potem Google. I całe szczęście. Flash to technologia która potrzebuje niewspółmiernie dużych zasobów do uzyskiwanych efektów. To samo we flashu co w HTML5 powoduje np. szalenie szybkie wyczerpywanie się baterii w stosunku do tego drugiego. Jestem co prawda za tym, żeby człowiek mógł sobie sam wybrać co będzie miał w telefonie i z Androidem nie ma problemu, a z Apple... ja użytkowników tego badziewia nigdy nie zrozumiem ;)
Maly update z komorki s4 z kitkatem. Zalukaj cos pierdoli o limitach ale efilmy dziala bez problemu. A moje google fu nie jest jakies w kosmos wykopane :P
Ps. oryginalny najnowszy flash 11 ze strony adobe + dolphin browser.
Pps. A nie mozna jak kazdy szanujacy sie leniwy pirat sciagnac z torrentow i w sensownej jakosci obejrzec? ;)
[VIDE] Herezja:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 30, 2014, 20:09:50 ---Ja znam. Np nazywa się netflix, ale tam trzeba płacić, a to może być zaporą dla kogoś co na piraci na potęgę.
--- Koniec cytatu ---
Sorry, Netflix is not available in your country yet.
Enter your email & we'll let you know when Netflix is available.
Swoją drogą znajdę tam filmy z lektorem lub choć tekstem?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej