Eve Online > Dyskusje ogólne
Nowi gracze w eve online
Doom:
też mnie atakują takimi ofertami na nieaktywne konta, przy czym spamu od reselerów ich tc nie dostaję
Mamut:
Mnie tam to nie dziwi - liczba subów spada z dnia na dzień - w prime time jest lekko ponad 30k "graczy" z czego realnie pewnie będzie z 10k albo mniej reszta to alty .
- PVE to jakieś kompletne nieporozumienie - o ile to można nazwać PVE - polecam tym którzy mają problemy ze snem - 2 anomalki / misje / eskalacje i śpisz jak małe dziecko .
- Industry jest głównie opanowany przez większe korpy ,do tego dochodzi przegrana walka z " legalnymi " botami na markecie
- PVP podobno gdzieś jeszcze jest ( ale to nie mój konik )
- Plexy za pół roku będa pewnie po 1B - wiec z ~30k online zrobi sie pewnie 20k-25k
Jakieś wieksze zmiany są przygotowane teoretycznie pod koniec 2015 , praktycznie pewnie będzie z tego jedno wielkie G... - dodadzą kilka nowych ubrań / tatuaży ,opcjonalnie pare statków .
[BU FU] Karas:
Jedyne co proponuje, to zebys przestal plakac po forach, ze masz problemy w swoim uberBS z noobcharami 1M sp, bo to smieszne. 2 zawsze pytam mamy czy moge wydokowac, bo wszyscy straszOM gankerami i 1M sp charami w clołku czychajacymi na moja t2 raciarke. w koncu jest taka wypasiona, jak oni moga tak po prostu mi ja zabrac: [
Theronth:
Śmieszne to były wypowiedzi w temacie o tym jak to C0VEN nie mógł się poruszać po Stain, bo wszędzie N3 miało BLOPSy i lotniska.
Jakbyś kiedyś poleciał gdziekolwiek solo w null czy low to wiedziałbyś jak taki tygodniowy pilot w Osprey'u potrafi uprzykrzyć życie.
Ale co ja tam mogę wiedzieć, przecież nie zbanowałem Heretyka toplel.
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Mamut w Sierpień 27, 2014, 11:26:49 ---*narzekanie*
--- Koniec cytatu ---
Your stuff - can I has it?
A Glassowi się nie dam strollować, o!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej