Eve Online > Patche i dodatki

Hyperion - zmiany w WH

<< < (4/5) > >>

Anthar:
Mam odczucie ze rolowanie wh bedzie teraz szczegolnie upierdliwe.

Okropniak:

--- Cytat: Anthar w Sierpień 08, 2014, 12:44:25 ---Mam odczucie ze rolowanie wh bedzie teraz szczegolnie upierdliwe.

--- Koniec cytatu ---

O tyle ze skonczy sie "szybkie" rolowanie capsem i dredem.
Orke bedzie rzucac jakies 5km od wh - nieco bardziej upierdliwie bedzie ale bez przesady.
Gorzej ze dotychczasowe farmienie capslami skonczy sie w miare szybko - a jak odejda farmerzy to i wkrotce odejda tez ci co na nich poluja... pojecia nie mam co CCP chce ta zmiana osiagnac...

Filip Bonn:

--- Cytat: Okropniak w Sierpień 08, 2014, 14:44:20 ---Gorzej ze dotychczasowe farmienie capslami skonczy sie w miare szybko - a jak odejda farmerzy to i wkrotce odejda tez ci co na nich poluja... pojecia nie mam co CCP chce ta zmiana osiagnac...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 07, 2014, 11:09:12 ---Oj tam oj tam, farma w wh będzie wymagała trochę więcej wysiłku i przygotowania. Obecnie jest to patologicznie łatwy isk (pomijając anomalki w 0.0, tak zwyczajnie brak słów), a jakby nie było wh jest dla kozaków i hardcorowców. Tak przynajmniej się przedstawiają te ekipy..

--- Koniec cytatu ---

Skaza:

--- Cytuj ---Mam odczucie ze rolowanie wh bedzie teraz szczegolnie upierdliwe.
--- Koniec cytatu ---

Moim zdaniem, zamykanie będzie wymagało nieco innego podejścia i odpowiedniej organizacji. Jednak nie widzę w tym niczego upierdliwego. Po prostu będzie inaczej, może ciekawiej i bardziej emocjonująco. Chyba, że ktoś zamyka kilkanaście dziur z rzędu w przeciągu jednej godziny... Tak, wtedy to może być kłopotliwe.

Okropniak:

--- Cytat: Mapryl w Sierpień 08, 2014, 15:48:24 ---
Cytat: GlassCutter w Wczoraj o 11:09:12
Oj tam oj tam, farma w wh będzie wymagała trochę więcej wysiłku i przygotowania. Obecnie jest to patologicznie łatwy isk (pomijając anomalki w 0.0, tak zwyczajnie brak słów), a jakby nie było wh jest dla kozaków i hardcorowców. Tak przynajmniej się przedstawiają te ekipy..

--- Koniec cytatu ---

Cytujesz w ramach odpowiedzi? ciekawe.
To odnośnie tej ostatniej części skoro uważasz je za swoją wypowiedź: "Tak przynajmniej się przedstawiają te ekipy.."
Mieliśmy już styczność z wieloma ally/korp z których każda deklarowała się jako pvp lub gotową w każdych warunkach do PVP, z nich wszystkich na palcach jednej ręki mogę policzyć te które rzeczywiście to robiły.
Zamiast lepszych bitek w WH będzie więcej egzekucji - przynajmniej na początku, bo potem i egzekucje się skończą i w WH zostaną jedynie duże ally gotowe wystawiać po 50+ t3, i znowu zamiast pvp-eve będziemy mieli szpiegów i politykę... zdaje się że to właśnie na to wszyscy czekali?

--- Cytat: Skaza w Sierpień 08, 2014, 16:39:00 ---Moim zdaniem, zamykanie będzie wymagało nieco innego podejścia i odpowiedniej organizacji. Jednak nie widzę w tym niczego upierdliwego. Po prostu będzie inaczej, może ciekawiej i bardziej emocjonująco. Chyba, że ktoś zamyka kilkanaście dziur z rzędu w przeciągu jednej godziny... Tak, wtedy to może być kłopotliwe.

--- Koniec cytatu ---

Bardziej tu chodzi o niewidoczne wyloty niż o trudności w rolowaniu - po raz kolejny WH dostał nerfa, a brak zarobków powoduje mniej bitek...
Podobieństwa do chińskiego serwera pojawiały się już parokrotnie - jak dla mnie najbardziej wiążące jest podobieństwo w cenie plex który tam kosztuje około 2b isk, a u nas zaczyna się dokładnie to samo (pamięta jeszcze ktoś plex za 200m isk?).
WH zmiana znowu promuje wielkie aliansy - chciałbym się mylić ale póki co, czekam na koniec sub.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej