Eve Online > Patche i dodatki
Hyperion - zmiany w WH
Jakub Trokowski:
Z tego co rozumiem każda K162 ma pojawiać się dopiero po skoku ze strony inicjującej WHola.
Według mnie zdupy, bo to nie jest - jak twierdzą - uczciwe. Uczciwe jest jak WHola kontroluje ten, kto go znajdzie pierwszy i da tam bańkę i / lub flotę, a nie ten kto go MUSI znaleźć pierwszy i ma czas skampić jak tylko se chce.
Lukas Rox:
--- Cytat: Jakub Trokowski w Sierpień 07, 2014, 08:21:10 ---Z tego co rozumiem każda K162 ma pojawiać się dopiero po skoku ze strony inicjującej WHola.
Według mnie zdupy, bo to nie jest - jak twierdzą - uczciwe. Uczciwe jest jak WHola kontroluje ten, kto go znajdzie pierwszy i da tam bańkę i / lub flotę, a nie ten kto go MUSI znaleźć pierwszy i ma czas skampić jak tylko se chce.
--- Koniec cytatu ---
Momento. Chodzi o to, że w tej chwili jak wyprobujesz dziurę, która jest poczatkiem tunelu (inną niż K162) i warpniesz do niej, ale nie skoczysz, to po drugiej stronie pojawi się K162. Ktoś po drugiej stronie wie, że pojawiło się przejście i może przeskoczyć do Twojego systemu. Przewaga jest po stronie osoby która znalazła wyjście (K162)
Co chcą zmienić, to żeby K162 pojawiała się dopiero jak ktoś przeskoczy od strony W-space. Wtedy przewagę będą mieć osoby które znalazły oryginalną dziurę (co ma sens, szczególnie jak jesteś w w-space masz do dyspozycji static).
Jakub Trokowski:
No więc jak napisałem: przewagę powinien mieć ten, co szybciej będzie na WHolu (nie ważne z której strony), a nie mający czas (i to bez limitu!) na przygotowanie kampy od strony otwierającej.
Wg mnie K162 powinno pokazywać się w "wyjściowym" systemie ordazu - razem z "inicjującym" WHolem. Ewentualnie z paro-sekundowym opóźnieniem
GlassCutter:
Oj tam oj tam, farma w wh będzie wymagała trochę więcej wysiłku i przygotowania. Obecnie jest to patologicznie łatwy isk (pomijając anomalki w 0.0, tak zwyczajnie brak słów), a jakby nie było wh jest dla kozaków i hardcorowców. Tak przynajmniej się przedstawiają te ekipy..
Szakal:
[youtube]http://youtu.be/LCcZqcPOlNM[/youtube]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej