Forum Gry > Inne gry
Gildia Role Play - Guild Wars 2
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 08, 2015, 22:01:35 --- ???
Na sadolu dla anime mieli taki specjalny obrazek ;) nie będę tu wrzucał bo zbiorę bana i wielkie oburzenie.
--- Koniec cytatu ---
Jak Ty widzisz tam anime to czym dla Ciebie jest Bolek i Lolek ?
GlassCutter:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 08, 2015, 12:03:40 ---qfa, Glassu ... przez Ciebie tez wlaczylem to gowno i doznalem podobnego urazu? jest na to jakas masc?
od razu dementuje, masc na bol dupy nie dziala
--- Koniec cytatu ---
Karaś nie wiedziałem że z Ciebie taki sadomaso :P
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 08, 2015, 22:44:57 ---Jak Ty widzisz tam anime to czym dla Ciebie jest Bolek i Lolek ?
--- Koniec cytatu ---
Bolek to był agentem w SB. A lolka nie znam, pewnie z innej wsi.
Xar nie spodziewałem się inteligentnej riposty z twojej strony i... miałem rację że się nie spodziewałem. Jak tam w szkole? Pani od religii was tam za mocno nie prześladuje? Matematyka trudna?
Soulscream:
--- Cytat: qlko1 w Wrzesień 09, 2015, 07:08:17 ---Bolek to był agentem w SB. A lolka nie znam, pewnie z innej wsi.
Xar nie spodziewałem się inteligentnej riposty z twojej strony i... miałem rację że się nie spodziewałem. Jak tam w szkole? Pani od religii was tam za mocno nie prześladuje? Matematyka trudna?
--- Koniec cytatu ---
Na głupie stwierdzenia są głupie odpowiedzi
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Wrzesień 09, 2015, 09:58:19 ---Na głupie stwierdzenia są głupie odpowiedzi
--- Koniec cytatu ---
Chyba tylko fani anime są w stanie wychwycić delikatną granice między anime i nie anime.
Jeśli popełniłem ten błąd i nie daj borze uraziłem, to przyjmij moje najszczersze przeprosiny. Biję się w pierś, proszę o wybaczenie i takie tam.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej