Eve Online > Dyskusje ogólne
Czy jest sens dalej grać w EVE
Azbuga:
--- Cytuj ---Albo w sov 0.0 będą "small gang objectives", które - TERAZ I DZIŚ - położą kres AFK Empires, albo mechanika Dominion stanie się gwoździem do trumny całej gry.
--- Koniec cytatu ---
ha - i tu się kłania opluwane przez wielu faction warfare i milicja - małe gangi mają co robić. więcej nawet - pojedynczy pilot może się pobawić solo (i nie sokole - 10 osób to nie solo). może w null zaadaptują w końcu podobne rozwiązanie.
Doom:
Jak ostatnio poleciałem na milicyjne tereny (pare minut temu) to było:
nic, nic, nic, blob małego gówna t1 w skanie, nic, hmmm chyba to już nie jest fw teren albo milicja zaczeła superami sie wozić (2 supery w skanie)...
Generalnie zaczynam rozumieć czemu Sokół odradzał mi reaktywację konta
Azbuga:
ostatnio milicja tłucze sie w bardziej zorganizowany sposób - o konkretne systemy. co do okazji do walki... ja ostatnio zalogowałem się na 1 dzień - 13 solo killi. tylko ostatnio gram w rzeczy o wiele mniej czasochłonne - ot takie siąść na godzinkę i zapomnieć - a eve jednak chyba mi się przejadło na naprawdę długo - niezależnie od zmian jakie się pojawią sam się zastanawiam jak mogłem tyle lat grać w coś tak czasożernego :)
hidden Q:
Też dodam coś do siebie.
Jebać eve >:D
To pułapka gorsza niż narkotykowe wnyki kilku dobowe. Ile tu się trzeba jebać, aby coś uciułać. Na prawdę szkoda, bo gra ma zajebisty klimat i pozostawia wiele pola dla wyobraźni, ale szkoda, że to tylko marchewka na kiju...
Na pewno kiedyś jeszcze pogram, ale równie pewne jest to, że będzie to powrót na chwilę.
Qlko1:
Niestety nikt, kto twierdzi, że "CCCP nie słucha graczy!" nowego kontynentu nie odkrywa.
To już stało się niemal rytuałem. Ogłaszają zmiany -> gracze krzyczą, że to się wypieprzy -> CCP to ignoruje -> temat się wypieprza -> CCP po 2 latach stwierdza, że się wypieprzyło -> rok później dumnie krzyczy, że nadeszły oczekiwane przez graczy zmiany -> gracze krzyczą, że to się wypieprzy -> ...
Kilka razy zastanawiałem się nad przedstawieniem swoich pomysłów, między innymi dotyczących bounty czy milicji, ale forumy EVE są pełne naprawdę fajnych propozycji i konstruktywnych uwag, które DEVowie mają w duszy. Szkoda klawiatury, paluszków i czasu do płodzenia wiadomości. :(
Wracając na chwilę do tematu wypalenia się w grze, jak czuję że mnie ściga nuda, to zmieniam całkowicie środowisko gry, zajmuję się czymś totalnie nowym i nieznanym. Teraz przyszła pora na eksploracje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej