0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
więc i do community warto się (chyba) przypiąć.
i salwą z 1400mm w twarz
Nothing I can't handle. Jeszcze nie padło, że mam wracać do kuchni. Przyjemny start.
Dokładnie. "Fly what you can afford to lose*" to znana i chyba najważniejsza zasada, która gwarantuje, że EVE to fajna zabawa. Choć im większe ryzyko tym większa adrenalina (jak ktoś lubi) stąd czasami słyszy się o wtopach Vindicatora za 23b.
ja jak slysze o vindach za 23b to generalnie mam banana na ryju. kolejny wowFanBoy ktory cale zycie kompletuje geara dostal pstryczka w nos. hehehe moze zafeeduje kilka plexow na market aby jak najszybciej odkupic takiego samego: ]
Wciąż mam namiary na aktywnego Nightmare za 50b.Just sayin'
TVP czy ISN ? D:
Dokładnie. "Fly what you can afford to loose" to znana i chyba najważniejsza zasada, która gwarantuje, że EVE to fajna zabawa. Choć im większe ryzyko tym większa adrenalina (jak ktoś lubi) stąd czasami słyszy się o wtopach Vindicatora za 23b.
Bez kitu, ja też wracam co jakiś czas od jakichś 6 lat ;-)Powodzenia i miłej zabawy, uważaj na trolli
A
PS2: Nie czytaj centrali za dużo
to jest rada którą każdy powinien wziąć do serca
Puki poruszasz się po noobgarten niewiele, najwyzej gwizdnie Ci koło ucha banhamer wycelowany w jakiegoś trola, poza tym działem bardziej liberalnie podchodzimy do przedstawicieli naszej lokalnej kolekcji troli
Generalnie staram się nic nie pisać na Centrali... bo trolle, bo bez sensu.
Oczywiście od powyższego, ulgowego traktowania przez admina są wyjątki. Np. gdy zaczniesz wypominać mu błędy ortograficzne typu "pUki" zamiast "pÓki" itp.