Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (99/106) > >>

Coritsikaela Enth:
Doom ale ten pan z ccp Gargant to nie wyglądał mi na takiego którym łatwo byłoby rzucić  :o
Nie wszyscy na spotkaniu byli równie atletyczni jak Ty ;p

MuadDib:
Ktos tam Nim chcial podrzucac:)
Trzeba bylo podbic poradzilibysmy sobie mimo tego iz koles wypisz wymaluj jak ten:)
https://www.youtube.com/watch?v=MMh8V04s7Ts
przewincie na 1.00:)

Doom:
Uważaj MuadDib, koleś z filmiku ostatnio wygrał proces i teraz sukcesywnie jest to usuwane a ludzie używający go jako mema itp też lądują przed sądem :P

Herezja
Trzeba było tam być
Lukas od początku zapowiadał że zdjęcia udostępni po imprezie ludziom na maile podane przy rejestracji
Mogę wrzucić fotkę grupową (nie ma na niej tylko organizatora bo ją robił. Ale podpisywać kto gdzie stoi to tylko po dobroci i niech sami zainteresowani się wskazują. Ponieważ spora część uczestników zlotu nie jest użytkownikami Centrali na serio będę strzelał za wytykanie ich paluchami (a przynajmniej łamał paluchy)

--- Cytat: Cors w Lipiec 31, 2014, 20:46:12 ---Doom ale ten pan z ccp Gargant to nie wyglądał mi na takiego którym łatwo byłoby rzucić  :o
Nie wszyscy na spotkaniu byli równie atletyczni jak Ty ;p

--- Koniec cytatu ---
Irony overloaded IMO

MuadDib:
Zapamietam.
BTW Ciebie Doom nie pamietam....a tego ze nie uścisnąłem Ci prawicy sobie nie wybacze.
PS:Stoje na prawo od Garganta biala koszulka niebieskie spodenki.Soulscream jak zobaczysz mnie na slonecznym podbijaj:)

Doom:
Jak wszyscy wiemy ludzie mojej postury mają epickie zdolności do skradania się i bycia niezauważonymi. >:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej