Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (98/106) > >>

SokoleOko:
ORMO... ale serio: to uświęcona latami tradycja ;)

Soulscream:
W następnym roku poznam te pijackie pyski.

Xeovar:
Wyszło fajnie, super zobaczyć tych których widziałem i trochę nowych twarzy dopasować do głosów z TSa :)

Największe zdziwka:
- 40% ludzie bez aktywnych kont
- Ile ludzi w to gra i gdzie oni mieszkają :D
- Xanowron :D (Vurionek go przezywa teraz od dwunastolatków)
- Nat i Lukass nie pasują do głosów :P
... i kilka mniejszych

a co do następnego zlotu, to jak ktoś poważnie do tego podejdzie i faktycznie się tym zajmie, to odpowiednie wyprzedzenie i pewnie by się i zlot dało zrobić i kogoś z ccp załatwić...

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Doom w Lipiec 31, 2014, 10:00:38 ---Tylko dla uczestników na ich maile :P

Ja wróciłem własnie do siebie.
Jedyne co ma  do zarzucenia ludziom to straszliwy brak ducha dobrej zabawy. Jak próbowałem zebrać kilka osób które by mogły capnąć ze mną Garganta i poodrzucać jak kiedyś Orbisa 2/3 kandydatów stwierdziło że oni nie bo przypadkiem nie przypadkiem by go nie łapali po pierwszym podrzucie...

--- Koniec cytatu ---

Ktoś tu gra nieczysto.
Jak był pierwszy zlot w wawce z udziałem CCP i pstrykałem zdjęcia jakoś nikt nie robił jakieś wyłączności. A teraz leśnym dziadkom zachciało się cenzury?

Soulscream:

--- Cytat: Herezja w Lipiec 31, 2014, 20:24:39 ---Ktoś tu gra nieczysto.
Jak był pierwszy zlot w wawce z udziałem CCP i pstrykałem zdjęcia jakoś nikt nie robił jakieś wyłączności. A teraz leśnym dziadkom zachciało się cenzury?

--- Koniec cytatu ---

A z jakiej racji mają swoje facjaty udostępniać na forum publicznym, nie chce dać to nie. Ty serio jesteś zawsze taki wrzód na dupie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej