Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (92/106) > >>

Theronth:
Isen, C0veniaki u siebie, a elitarne pvp przy swoim własnym stoliku :P

SokoleOko:

--- Cytat: MuadDib w Lipiec 31, 2014, 12:29:59 ---Sokól nigdy nie przypuszczałbym, że Ty to Ty:)

--- Koniec cytatu ---

Niestety, nie ma bata, żebym nawet najcięższym treningiem upodobnił się do swojego avatara, jak taki Roc Wieler ;)

--- Cytat: MuadDib w Lipiec 31, 2014, 12:29:59 ---dralowalem prawie 600 km-ow  ze Szczecina nota bene na powrocie zasnalem 2-3 razy dobrze ze nie skończyło sie dzwonem:)

--- Koniec cytatu ---

Jako, że bezpieczeństwo ruchu drogowego to jedna z moich działek zawodowych, mam nadzieję że nikomu nic się nie stało w czasie powrotów.

Na przyszłość, jak kogoś zamula za kierownicą, są dwa rozwiązania:
1. Stanąć natychmiast (gdzie tylko się da bezpiecznie), wysiąść, parę głębokich wdechów, 50 metrów sprintu biegiem, "na pełnej kurwie" (jak najszybciej, jak najwyżej nogi). Chodzi o to, żeby serce zaczęło bardzo szybko pracować - to bardzo otrzeźwia, powinno starczyć na kolejne 30-45 minut.

2. Jeśli musicie jechać dłużej niż te 30-45 minut - stanąć bezpiecznie i przespać się 20 minut (komórka -> budzik).

Nie jechać "na siłę", nie pić kawy/napój energetycznych, bo to a) nigdy nie wyciągnie to Was z takiego "zasypiania" i b) kofeina obniża koncentrację i koordynację ruchową. Ma się szybsze reakcje, ale nieprecyzyjne - a to jest niepożądane za kółkiem.

Okropniak:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 31, 2014, 12:59:21 ---Niestety, nie ma bata, żebym nawet najcięższym treningiem upodobnił się do swojego avatara, jak taki Roc Wieler ;)

--- Koniec cytatu ---
Pojęcia nie mam jak wyglądasz (zblokowali dolot i nie dotarłem niestety na zlot) - ale chodzi ze mną na treningi taki niewieki kolo, lekko ponad 150cm, waga może z 60kg - nie musi wyglądać żeby moje 100kg pierdyknąć o matę :) nie musi być duży żeby być groźny.

Nie z każdym punktem prezentacji się zgadzam ale końcowa konkluzja jest niestety taka sama. Zostanie może trochę leśnych dziadków wspominających jak to się kiedyś prawdziwe pvp robiło.

Soulscream:

--- Cytat: Okropniak w Lipiec 31, 2014, 13:10:51 ---Pojęcia nie mam jak wyglądasz (zblokowali dolot i nie dotarłem niestety na zlot) - ale chodzi ze mną na treningi taki niewieki kolo, lekko ponad 150cm, waga może z 60kg - nie musi wyglądać żeby moje 100kg pierdyknąć o matę :) nie musi być duży żeby być groźny.

--- Koniec cytatu ---

Jednak jak ktoś wygląda jak wielki wór mięcha to 99% potencjalnych idiotów zastanowi się 3 razy. Zauważyłem to po sobie, chociaż jadę na sucho to i tak widać różnię :-D.

@lililiari:

--- Cytat: katharn w Lipiec 31, 2014, 11:39:27 ---To sem ja - :)))) (chyba bo naszywka jest BloodRidersów :) i chodziło o moje ulubione PUNKTY NA WSZYSTKO czyli HICe)
Naszywka pasuje jak ulał :) Dzięki :) Potem potem w trzecim barze skończyła się wódka i jak zobaczyłem jak Gargant patrzy zamyślonym wzrokiem na nienapoczętą Frachtówkę, Sleepersi postawili kolegom z nulla flaszke ^^ :)

--- Koniec cytatu ---
A byłam pewna, że Guristas O_O whatevs :D nie przyjrzałam się dobrze. Ta wódka to był mój gwóźdź do trumienki -_- Skál!!!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej