Eve Online > Zloty i zlociki
Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)
GlassCutter:
--- Cytat: Doom w Lipiec 31, 2014, 11:49:14 ---Dawać Ciebie do raportu za to że Cię nie było
--- Koniec cytatu ---
Panie, ledwo co mi się udało wybłagać (pod biurkiem szefa) kilka dni urlopu żeby z Zabijakami w weekend na kajaki pojechać, a Ty mi tu mówisz o zjeździe w stolycy w środku tygodnia :P
Soulscream:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 31, 2014, 12:02:34 ---Panie, ledwo co mi się udało wybłagać (pod biurkiem szefa) kilka dni urlopu żeby z Zabijakami w weekend na kajaki pojechać, a Ty mi tu mówisz o zjeździe w stolycy w środku tygodnia :P
--- Koniec cytatu ---
Gahahahaaha ;-)
SokoleOko:
--- Cytat: GlassCutter w Lipiec 31, 2014, 11:48:10 ---Dokładnie, dawać prezentacje!
--- Koniec cytatu ---
Co się drze, "ja tu mięso mam" ;)
Plik jest tutaj:
https://www.dropbox.com/s/anfrcl8oabxwnht/Death%20to%20AFK%20Empires%20-%20FINAL.pptx
Jest też "wideło", ale Theronth nagrywał i na pierwszy rzut oka lepszy z niego PvPer niż kamerzysta. Muszę to na spokojnie obejrzeć.
MuadDib:
Jeszcze raz podziękowania organizatorom!
Pierwszy mój tego typu event i naprawdę milo bede wspominal. Przekonalem sie ze przynajmniej czesc polskiego community z trolisha to normalnii ludzie:)
Fajnie było poznac ludzi ktorych czyta sie od prawie trzech lat na centrali:)Sokól nigdy nie przypuszczałbym, że Ty to Ty:)
Lukasz graty za organizacje (jakim cudem ściągnąłeś przyjaciółkę małżonkę???:)na nastepnym trzeba Cie zaopatrzyc w jakas puszke na kase:)
Z niecierpliwością czekam na następne spotkanie za rok:)
Ci ktorych nie bylo niech zaluja i nie gadac ze sie kurwa nie da bo ja dralowalem prawie 600 km-ow ze Szczecina nota bene na powrocie zasnalem 2-3 razy dobrze ze nie skończyło sie dzwonem:)
Do zobaczenia Panie i Panowie nastepnym razem.
Soulscream:
--- Cytat: MuadDib w Lipiec 31, 2014, 12:29:59 ---Jeszcze raz podziękowania organizatorom!
Pierwszy mój tego typu event i naprawdę milo bede wspominal. Przekonalem sie ze przynajmniej czesc polskiego community z trolisha to normalnii ludzie:)
Fajnie było poznac ludzi ktorych czyta sie od prawie trzech lat na centrali:)Sokól nigdy nie przypuszczałbym, że Ty to Ty:)
Lukasz graty za organizacje (jakim cudem ściągnąłeś przyjaciółkę małżonkę???:)na nastepnym trzeba Cie zaopatrzyc w jakas puszke na kase:)
Z niecierpliwością czekam na następne spotkanie za rok:)
Ci ktorych nie bylo niech zaluja i nie gadac ze sie kurwa nie da bo ja dralowalem prawie 600 km-ow ze Szczecina nota bene na powrocie zasnalem 2-3 razy dobrze ze nie skończyło sie dzwonem:)
Do zobaczenia Panie i Panowie nastepnym razem.
--- Koniec cytatu ---
Jakbym miał urlop to bym pojechał, a że sezon urlopowy w pełni i połowy firmy nie ma to musi ktoś tyrać :P.
p.s powiedz mi jeszcze, że mieszkasz na prawobrzeżu to się okaże żeś ziomal z dzielni ;-).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej