Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (89/106) > >>

Jakub Trokowski:
So I was there, and it was real. :P

Warto bylo bo:
- przypinka Quafe,
- podlapalem ciekawy i niekonwencjonalny fit na falcona,
- Sokol i Doom nie sa tacy straszni (albo tylko udawali),
- uscisnolem dlon z kilkoma ludzmi, dla ktorych "jam na hurku" byl nowym tekstem,
- wysluchalem wielu, wielu opowiesci o bitkach.

Z minusow okazalo sie ze niepamietam jak sie nazywaja mothershipy. Sprawdzilem, ale pewnie i tak zaraz zapomne...

Przepraszam, ze bez polskich znakow, ale musze pisac z komorki.

Isengrim:
Wielkie dzięki dla Lukasa i jego żony za ogarnięcie tego stada kotów. :)

Było super, miło zobaczyć te wszystkie rozwrzeszczane mordy z TSa (zdrowie Vuriona! :) ) na żywo, Sokole następnym razem jak zrobisz prohibicję na czas prezentacji to dostaniesz wreszcie ten obiecany wpierdol :D , Theronth gdzieś Ty się zapodział że Cię nie było widać?

Ciekawe czy Gargant cokolwiek z tej prezentacji zrozumial, bo pierwszą połowę zajmował się głównie hamburgerem... Ale potem faktycznie coś zaczął łypać, a później jeszcze przy stoliku bąknął coś że CCP widzi, że null się sypie, tylko chyba nie bardzo ma pomysł co z tym zrobić.

Kiedy Polish drunken roam Indykami w tych śmiesznych skórkach? :D

Doom:

--- Cytuj ---- Sokol i Doom nie sa tacy straszni (albo tylko udawali)
--- Koniec cytatu ---
???

--- Cytuj ---Theronth gdzieś Ty się zapodział że Cię nie było widać?
--- Koniec cytatu ---
Głównie rozmawiał Ze Sneerem i Jakubem

--- Cytuj ---Ciekawe czy Gargant cokolwiek z tej prezentacji zrozumial, bo pierwszą połowę zajmował się głównie hamburgerem... Ale potem faktycznie coś zaczął łypać, a później jeszcze przy stoliku bąknął coś że CCP widzi, że null się sypie, tylko chyba nie bardzo ma pomysł co z tym zrobić.
--- Koniec cytatu ---
Wiem jak to wyglądało ale raczej słuchał. Za każdym razem jak Sokół wbijał szpilę hamburger był agresywnie gryziony :P

--- Cytuj ---Kiedy Polish drunken roam Indykami w tych śmiesznych skórkach?
--- Koniec cytatu ---
Najpierw to ja muszę się najebać an tyle mocno żeby na któregoś chara wbić skill do obsługi gej indorów

Soulscream:
Cholernie jestem ciekaw tej prezentacji :-D.

@lililiari:

--- Cytat: katharn w Lipiec 31, 2014, 10:11:15 ---CCP Gargant jest równy gościu i ma mocny łeb. Odstawiliśmy go do hotelu coś koło 3:20 po całkiem fajnym spacerze 3 flaszkach wódki i kilku piwach ^^
 >:D

--- Koniec cytatu ---
Ciekawe czy wstał na samolot :D Rozwaliło mnie jak na fajanie pił jedno piwo a drugie trzymał pod pachą "bo bar zamykali".
Ciekawe czy Guard też ma mocny łeb :v

Aaaaa i dzięki człowieku, który mi pomagałeś z pytaniami! Mam nadzieję, że naszywka Guristas pasi :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej