Eve Online > Zloty i zlociki

Oficjalny zlot w Warszawie, 30.07.2014 (Potwierdzony)

<< < (49/106) > >>

Soulscream:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 21, 2014, 12:47:33 ---Skoro w biznesie liczą się głównie liczby to zróbcie osobną stronę internetową z ankietą o treści "Ja [Imię i Nazwisko] posiadający aktywne konto w grze EVE online z postaciami [Nick1], [Nick2], etc. oświadczam, że jeśli CCP do dnia xxx nie spełni wyżej wymienionych postulatów, to w dniu xxx zrezygnuję całkowicie z subskrypcji i usunę swoje własne konto w grze".

--- Koniec cytatu ---

Hahahahahaha haha haah ahaha .... ahahahahahah ... hahahaa ... ahahaha ha ha ha

Już to widzę, jak te 1500 osób anuluje subskrypcje. To jest tak zabawne, że aż mi się płakać chce. Od 2010 CCP straciło dziennie prawie 10k osób logujących się na serwer. Jakoś ich to nie ruszyło.

Okropniak:
Jak wróciłem do gry widziałem w porywach do 56k kont zalogowanych wieczorem... gdzieś na centrali jest też chyba moje pytanie czy oni wliczali w to DUST może (okazało się że nie)...

Teraz liczba zalogowanych oscyluje przy 26k - wydaje mi się że CCP już dawno zauważyło tą równię pochyłą ale podejmowane przez nich wysiłki idą w zupełnie innym kierunku niż potrzeba (widać po dalszych spadkach i coraz większym podobieństwie Tran do serwera chińskiego).
Ale - nie ma co dywagować, masę postów które już kiedyś poruszały temat zostało zlanych, a obecne są pomijane bo przecież CCP wie lepiej.
Dużo zmian i ulepszeń małymi kroczkami - wypolerować industry bo przecież żyć się bez tego nie dało, dołożyć nowe bc bo łatwo, wrzucić nowe frakcyjne statki na jedną stację bo przecież tak dobrze się to sprawdziło przy statkach SoE ( o ile pamiętam tłumaczenie CCP było wtedy takie że to wyeskaluje więcej bitew o te stacje właśnie... aha - akurat).
nawet mi się pisać nie chce - sami macie pewnie swoje listy z mankamentami...

Anthar:
CCP w ciagu 17 miesiecy zamierza cos zmienic w NULL.

Mam nadzieje ze wszyscy sa zadowoleni z tego powodu.
I chetnie beda oplacac swoje konta, aby zobaczyc za te 17 miesiecy co ccp zdolalo wymyslic.

Soulscream:

--- Cytat: Anthar w Lipiec 21, 2014, 13:31:36 ---CCP w ciagu 17 miesiecy zamierza cos zmienic w NULL.

Mam nadzieje ze wszyscy sa zadowoleni z tego powodu.
I chetnie beda oplacac swoje konta, aby zobaczyc za te 17 miesiecy co ccp zdolalo wymyslic.

--- Koniec cytatu ---

Guys guys we will do totally something in 17 months but please throw more money at us cause we have amazing things coming soon like:

SokoleOko:

--- Cytat: Soulscream w Lipiec 21, 2014, 12:59:03 ---Już to widzę, jak te 1500 osób anuluje subskrypcje. To jest tak zabawne, że aż mi się płakać chce. Od 2010 CCP straciło dziennie prawie 10k osób logujących się na serwer. Jakoś ich to nie ruszyło.

--- Koniec cytatu ---

Ale to już miało miejsce - Summer of Rage. Nota bene, właśnie to było spowodowane tekstem o :18monthsofwaiting: i zmianę spowodowało. Niestety, CCP potrzebuje kolejnego kopa w dupsko.

Poduszka z koniem fajna, ale niedostępna w Angoli Polsce (http://www.thisiswhyimbroke.com/dead-horse-head-pillow)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej