Eve Online > Dyskusje ogólne
Mobile Warp Disruptor - naprawmy je razem
xanowron:
--- Cytat: SokoleOko w Czerwiec 28, 2014, 11:11:33 ---Generalnie jestem za, ALE - "rape cages". Czy tą mechanikę też wywalamy do kosza? Wprawdzie okazuje się, że z takiego rape cage'a można się łatwo wydostać (http://themittani.com/features/death-hellcamp), ale IHMO CCP jakoś naprawi tego exploita znalezionego przez Goonów.
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego wywalamy mechanikę do kosza? Po takiej zmianie utrzymanie klatki na posie/stacji będzie wymagało odrobiny zaangażowania w odświeżanie baniek (tak jak pisałem wyżej, może nawet paliwo nie być potrzebne). Jeżeli nie masz wystarczającej ilości ludzi żeby ogarnąć bańki to znaczy, że nie utrzymasz blokady na posie/stacji i ludzie zaczynają uciekać. Proste.
[WILD5] Sheridan Philips:
+1
Samo turbobaniowanie jest w zasadzie nielegalne, i CCCP usuwa takie coś (chociaż z dużym opóźnieniem i już po fakcie). Ale fakt, nasranie takimi baniami to kretynizm, i jakoś przydałoby się przytemperować takie zachowanie. Jeszcze małe ściągaczki są do przeżycia, ale duże T2 w większej ilości to kpina.
GlassCutter:
Może zamiast pisać tutaj +1 albo że jestem za skrobnijcie coś również na wątku w eve-o, niech się bumpuje. Może być to samo, tyle że po angielsku ;)
co do rapecages, to z tego można się wydostać zmieniając hasło na posie, więc chyba nie ma co sobie dupy zawracać. Poza tym zawsze możesz anchorować dodatkowe bańki/uzupełniać paliwo.
Okropniak:
--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 28, 2014, 12:28:52 ---Może zamiast pisać tutaj +1 albo że jestem za skrobnijcie coś również na wątku w eve-o, niech się bumpuje. Może być to samo, tyle że po angielsku ;)
co do rapecages, to z tego można się wydostać zmieniając hasło na posie, więc chyba nie ma co sobie dupy zawracać. Poza tym zawsze możesz anchorować dodatkowe bańki/uzupełniać paliwo.
--- Koniec cytatu ---
+1 i bumpnięte oczywiście :)
co za debile tam się rozpisują, od początku jest mowa o n-bańkach na gate a ci ciągle że "przecież bańka na gate to nie problem, bijesz i lecisz dalej"
ech...
GlassCutter:
--- Cytat: Okropniak w Czerwiec 29, 2014, 09:22:33 ---+1 i bumpnięte oczywiście :)
co za debile tam się rozpisują, od początku jest mowa o n-bańkach na gate a ci ciągle że "przecież bańka na gate to nie problem, bijesz i lecisz dalej"
ech...
--- Koniec cytatu ---
Najlepsze że najwięcej ma do powiedzenia kerbir z tnt i kerbir z wh :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej