Eve Online > NoobGarten
Minmatar ship do pvp/pve - sugestie ?
SokoleOko:
Theronth ma rację, bo nie można myśleć w kategoriach jednej rasy.
All races, all ships, all V -> to jest Twój cel. Nie żaden Vargur ;)
Anna Nietrzeba:
Ishtar to dobry uniwersalny statek zarówno do PVP(w dużej części podstawa średnich flot u nas) jak do PVE pod warunkiem ze robisz to w miarę "bezpiecznym 0/0", przynajmniej tak jest na północy. W zasadzie to ishtar jest królem AFK PVE na u nas (puszczasz na na sanctuma/heavena żeby kręcił sobie kółka a w tym czasie oglądasz sobie film albo lecisz altem na flote)
Coritsikaela Enth:
Ishtar - tani, prosty i skuteczny - do pvp i pve. I nadaje się zarówno do anomalek, misji l4 jak i complexów. A przewage nad wszystkimi bs-ami (moze poza machem po zmianach w patchu) ma taką, że zanim taki bs wogle dowarpuje na misje to ja zdążę już 2 zblitzować i oddać.
raveny, machariele, vargury - zmarnowane skille, żeby to to wyskilować. Skillowania pół roku a na pvp użyjesz tego od świńskiego świeta. A jako młody gracz wydokowując macha/varg na pvp to tylko masz szanse stać się dowcipem tygodnia, a nie coś sensownego nim ugrać
Doom:
Cros - Ty robisz misje npc w null, tam sie blizuje, w empire jedyny dochód z misji w hi to bounty wiec mało opłacalne jest bicie trigera ukonczenia misji i niczego wiecej
Coritsikaela Enth:
Wiem - pisaliśmy już zresztą o tym - rzecz w tym, że jak szuka statku do pvp i pve to założyłem, że w hi-secu mieszkać nie będzie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej