Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm
Koszyk:
--- Cytat: WhiteCat w Maj 23, 2014, 17:35:42 ---A teraz jest botowskie imperium N3/PL :D
Za czasów solarów, na południu żyło o wiele więcej odrębnych sojuszy, które zajmowały mniej regionów. Śmiem stwierdzić, że Wasze imperium bociarskie jest większe, gorsze i jest jeszcze większy RMT.
--- Koniec cytatu ---
Byłem w -A- za czasów jak walczyło o dronkowo byłem w NC. jak walczyło o dronkowi i Ci powiem że bajki opowiadasz. Tam od zawsze była pustka, przerywana botami.
SokoleOko:
--- Cytat: Koszyk w Maj 28, 2014, 23:16:33 ---Byłem w -A- za czasów jak walczyło o dronkowo byłem w NC. jak walczyło o dronkowi i Ci powiem że bajki opowiadasz. Tam od zawsze była pustka, przerywana botami.
--- Koniec cytatu ---
Myślę, że nie zrozumiałeś jego posta. Tak, dronkowo zawsze było pustką wypełnioną - nomen omen - botami. Ale Południe tętniło życiem. Dziś to Południe zaczyna wyglądać jak dronkowo kiedyś (i dziś).
Z mojego punktu widzenia, każdy region wypełniony rentierami, jest kompletnie zmarnowany z punktu widzenia contentu w grze.
Theronth:
Bloba 50+(czy może w Twoim zrozumieniu tego słowa small gangu) rentierzy nie zbiorą, ale nie raz nie dwa są bardziej skorzy do ganiania neutów w swoich systemach niż ci od których wynajmują.
SokoleOko:
O tym mówię - możesz tam polecieć na solo, ale nie "wyżywisz" tam grupy graczy.
GlassCutter:
Tyle że content ogranicza się do ganiania kogoś z przewagą 3 do 1. Poza tym jest tam zero życia. Content generują Ci którym chce się tam lecieć. Żywy tubylec jest niewiele lepszy od bota.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej