Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

C0VEN vs. NCDOT/PL oraz Goonswarm

<< < (11/134) > >>

Tylio:

--- Cytat: Maciek w Kwiecień 26, 2014, 22:53:30 ---Niestety na blooba NC jedyna kontra to wiekszy bloob wiec do stain i partyzantka :)

--- Koniec cytatu ---
Blob to by był jakby tu całe N3 przyleciało ;) Myślę, że mieszkańcy Eso powinni spokojnie dać radę wystawić flotę subcapsów podobną ilościowo do naszej. Nie przeceniajcie naszych liczb. NC. ma tylko 2,5k charów. Najsilniejsi sovholderzy w Eso - C0ven i Southern Federation mają po około 1100 charów. Myślę, że inne sojusze z Eso też by po kilku pilotów dorzuciły. Rozumiem niechęć do walki bez cynojammera, ale pod działającym cynojammerem bitwy powinny być dość wyrównane. Na większość timerów nie mamy CTA tylko floty zbierane w 15 minut co znacznie uszczupla nasze liczby. Jeżeli w takiej wojnie nie chcecie się aktywnie bronić to w jakiej? W inwazji rentierów?

azell:

--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 26, 2014, 18:44:19 ---Jaki przeciwnik taka obrona ;-).

--- Koniec cytatu ---

co mole sprowadziły rodzinę z meksyku że znowu wylazłeś z tej zapleśniałej szafy?

mnie bardziej zastanawia gdzie jutro lecimy querios stain czy fountain

WhiteCat:

--- Cytat: azell w Kwiecień 27, 2014, 00:43:00 ---mnie bardziej zastanawia gdzie jutro lecimy querios stain czy fountain

--- Koniec cytatu ---
"[...]we will be so close to a trade hub that we can bring in all kinds of new comps while we're there"

Po tym stwierdzeniu raczej wątpię w Stain, to jest zadupie wszechświata :D

Maciek:

--- Cytat: Tylio w Kwiecień 27, 2014, 00:05:57 ---Blob to by był jakby tu całe N3 przyleciało ;) Myślę, że mieszkańcy Eso powinni spokojnie dać radę wystawić flotę subcapsów podobną ilościowo do naszej. Nie przeceniajcie naszych liczb. NC. ma tylko 2,5k charów. Najsilniejsi sovholderzy w Eso - C0ven i Southern Federation mają po około 1100 charów. Myślę, że inne sojusze z Eso też by po kilku pilotów dorzuciły. Rozumiem niechęć do walki bez cynojammera, ale pod działającym cynojammerem bitwy powinny być dość wyrównane. Na większość timerów nie mamy CTA tylko floty zbierane w 15 minut co znacznie uszczupla nasze liczby. Jeżeli w takiej wojnie nie chcecie się aktywnie bronić to w jakiej? W inwazji rentierów?

--- Koniec cytatu ---

Nie w inwazji rentierow tylko we flotach ktore wymagaja od jednostek czegos wiecej niz align i wciskanie f1 po primary. Wiesz nie dla kazdego takie bitki sa spelnieniem marzen i tego co chce w EvE robic, bo jedyne co daja to mozliwosc ponapinania sie na forum i to wlasciwie nie wiadomo z jakiego powodu, bo 90% takiej floty mozna zastapic 3 linijkami kodu i wynik bedzie ten sam. A co do liczb to nie wiem skad je wyciagnales. Mozliwe ze gdybysmy uzyskali pomoc Southern Fed i solarow to cos mozna by powalczyc ale z tego co wiem nie interesuje ich pomoc, bo skonczy sie poprostu bloobem matek i tyle. Zupelnie zrozumiale imo, sam bym sobie nie zawracal tym glowy w takiej sytuacji tym bardziej ze sa duzo ciekawsze zajecia w EvE niz oranie sova i proba obrony przed bloobem matek. Ze swojej strony jestem milo zaskoczony Nulli secunda, bo daja sporo zajecia i calkiem fajne bitki generuja od czasu do czasu.

Tylio:

--- Cytat: Maciek w Kwiecień 27, 2014, 01:37:05 ---Nie w inwazji rentierow tylko we flotach ktore wymagaja od jednostek czegos wiecej niz align i wciskanie f1 po primary.

--- Koniec cytatu ---
W obecnym systemie to się nigdy nie stanie ;/ Wszystkie floty ponad 15-20 osób zmieniają się w grupę f1 pusherów z kilkoma osobami funkcyjnymi. Sov warfare (i chyba EvE w ogóle) nie zostało zbudowane z myślą o uwypukleniu skilla pojedyńczego gracza.

--- Cytat: Maciek w Kwiecień 27, 2014, 01:37:05 ---Wiesz nie dla kazdego takie bitki sa spelnieniem marzen i tego co chce w EvE robic, bo jedyne co daja to mozliwosc ponapinania sie na forum i to wlasciwie nie wiadomo z jakiego powodu, bo 90% takiej floty mozna zastapic 3 linijkami kodu i wynik bedzie ten sam.

--- Koniec cytatu ---
Wszystko co robimy w EVE daje co najwyżej możliwość ponapinania się na forum i czasami trochę satysfakcji ;)

--- Cytat: Maciek w Kwiecień 27, 2014, 01:37:05 ---A co do liczb to nie wiem skad je wyciagnales. Mozliwe ze gdybysmy uzyskali pomoc Southern Fed i solarow to cos mozna by powalczyc ale z tego co wiem nie interesuje ich pomoc, bo skonczy sie poprostu bloobem matek i tyle.

--- Koniec cytatu ---
Liczby mam z dotlana. Pisałem o obronie pod działającym cyno jammerem.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej