Forum Gry > Inne gry
Civilization: Beyond Earth
Zgudi:
Trailer premierowy:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Nc89IaktFDI[/youtube]
Pol Kent:
To chyba intro nie żaden trailer.
Wysłane z mojego XT1039 przy użyciu Tapatalka
Goomich:
--- Cytat: Asag w Październik 24, 2014, 23:47:20 ---Z tego co widzę dzisiaj była premiera, jak tam ocena forumowych nolifeów? Warte wydania kasy?
--- Koniec cytatu ---
Nowa skóra na Civ5. Jeśli ta ci się podobała, to warto wydać. W przeciwnym wypadku poczekaj na wyprzedaż.
To nie jest AC2.
Edit - na Steamie jest już demo.
Soulscream:
--- Cytat: Mona X w Październik 25, 2014, 09:39:17 ---Nowa skóra na Civ5. Jeśli ta ci się podobała, to warto wydać. W przeciwnym wypadku poczekaj na wyprzedaż.
To nie jest AC2.
Edit - na Steamie jest już demo.
--- Koniec cytatu ---
Nie jest to nowa skóra na CIV5. Mechanika jest inna, chociaż założenia takie same jak w każdej cywilizacji. Mnie się podoba, ale jestem od civ uzależniony.
sztosz:
W CIV5 kupionej na wyprzedaży z dodatkami rozegrałem ze dwie gry i... brak dalszych chęci. Bo to już wszystko było i nic ciekawego dla mnie już tam nie ma. W BE, pograłem 3 godziny... i więcej chyba już nie włączę, odgrzewany, ale ładnie odmalowany kotlet. O wiele więcej frajdy miałem w Endless Legend, jak ktoś lubi Civ to EL też mu się powinno spodobać, może nawet bardziej od BE.
Be to moim zdaniem gra dla maniaków Civ. Jak ktoś przejadł się starymi Civ'ami to tu nic ciekawego nie ma :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej