Śmietnisko > Flamewar
Nie mam pomysłu :/ (Odp: C0VEN - dyskusja)
SokoleOko:
--- Cytat: Alice9 w Marzec 03, 2014, 15:35:32 ---do ciebie sokole - rzuć cariera cwaniaku do provi i zobacz co się stanie.
zawołaj swoich pro z końca odbytu kolegów a potem zgiń od dział tych faili którzy szkolą kolejnych faili i koniec tematu.
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem. Chodzi Ci o to, że solo w carrierze nie poradzę sobie z kilkudziesięcioma pilotami z Provi i to ma dowieść, że oni nie są failami?
--- Cytat: Cors w Marzec 03, 2014, 15:52:51 ---Bo rozumiem, że nie deklarujesz zjechania regularnego gangu Tri
--- Koniec cytatu ---
A pamiętasz jak mniej więcej rok temu lataliśmy armor gangiem do Provi? Nas było 30, ich 100+, ale albo nie nie chcieli do nas wskoczyć, albo uciekali? :D
Alice9:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 03, 2014, 15:56:03 ---Nie rozumiem.
--- Koniec cytatu ---
no to właśnie jest twój problem - wytłuszczę ci.
"zawołaj swoich pro z końca odbytu kolegów a potem zgiń"
romy... Wpadacie, wypadacie, byle szybciej byle szybciej bo jeszcze się zbiorą.
nie jesteście godni aby się człowiek rozumny ze stacji ruszał po was - szukacie easy kili w stadzie - jak wszyscy.. spoko gra 200% na swoich warunkach - ale nie wszyscy emanuja tak swoją zajebistością i nie wszyscy mówią jestem pro bo umiem warpować z gata na gata -_-.
przyleć do prowi znajdzie się kilku pilotów którzy z pewnością będą chcieli uczciwe 1 na 1 z tobą i cie pokroją tym bardziej że ludzie tam mieszakjący są z pewnością bardziej honorowi od ciebie.
Coritsikaela Enth:
Widze, że avatar na forum masz bardzo adekwatny :)
Alice9:
a ty jesteś zjebem który się wspina po plecach innych i się brandzluje patrząc na kb przed monitorem. krzycz głośniej - chciałbys być mitanim... słuchajcie mnie!
mam dla ciebie wiadomość - NIE BĘDZIESZ!
w krwi masz nie szanowanie innych (i to mam do zjebanych ludzi z covenu) więc wypierdalaj. koniec tematu.
Lt Rook:
żyłki Wam popękają, luzu troche ludzie bo jak pozdychacie to się fun na centrali skończy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej