Śmietnisko > Flamewar

Nie mam pomysłu :/ (Odp: C0VEN - dyskusja)

<< < (3/11) > >>

Coritsikaela Enth:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 03, 2014, 16:27:21 ---w krwi masz nie szanowanie innych (i to mam do zjebanych ludzi z covenu) więc wypierdalaj. koniec tematu.

--- Koniec cytatu ---

Tego że Sokole nie jest z c0venu nie zauważyłeś pewnie? Czy może chodzi o to, że nie szanuje Cie i Sokole, i c0ven?

Po kończeniu hate-dyskusji która sam wywołałeś słowami " -wulgar- nienawidze was wszystkich" to szacunku się raczej nie spodziewaj...
Pani w poradni psychologiczno-pedagogiczna o tym nie mówiła?

Alice9:
ci wytłuszczę jak sokolemu boście chyba z jednej parafii
Alice9 napisz mi co ktos Ci zrobil
Naprawde chce wiedziec   :-[

SokoleOko:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 03, 2014, 16:27:21 ---a ty jesteś zjebem który się wspina po plecach innych i się brandzluje patrząc na  kb przed monitorem. krzycz głośniej - chciałbys być mitanim...  słuchajcie mnie!
mam dla ciebie wiadomość - NIE BĘDZIESZ!
w krwi masz nie szanowanie innych (i to mam do zjebanych ludzi z covenu) więc wypierdalaj. koniec tematu.

--- Koniec cytatu ---

Cytuję, żeby ta perełka postowa nie zaginęła :)

Z niedowierzaniem czytam Twojego sperga... nie znam Cię w Eve, raczej nie byliśmy w jednym corpie, wątpię żebyśmy się nawet spotkali na gridzie. Ciskasz na oślep jakieś oskarżenia, toczysz pianę z pyska jakbym Ci jakąś krzywdę zrobił, a wszystko to w oparach obłędu/absurdu... równie dobrze mógłbyś jakimś botem forumowym z syndromem Touretta.

Coritsikaela Enth:
Alice nadal... oczekujesz szacunku za to, że kiedy brak Ci argumentów to ciskasz wulgarami we wszystkich naokoło tylko dlatego, że w momencie jak obwieściłeś, że Ty i Twój corp/ally/region jesteście the best a cała resztą to lamy -  to ktoś inny  śmie uważać inaczej?
Wychowywali Cie bezstresowo czy wtf?

Alice9:
słuchaj Cors z całym szacunkiem - nie liczę aby gościu któremu musiałem wytłuszcząć choć było czarne na białym coś z tego zrozumiał.
Albo ma złą wolę nie zrozumieć i jest to przepychanka słowna albo nie zrozumie bo jest to poza jego możliwościami.
przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz od początku najlepiej na spokojnie i weź zeszycik do notowania i sprawdź kto tu komu szpile zaczą wciskać pierwszy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej