Śmietnisko > Off Topic

Ciekawe linki/artykuły/fotografie

<< < (20/24) > >>

Dux:
Masz racje. Teraz są nieczyści.

Filip Bonn:

--- Cytat: Dux w Wrzesień 24, 2015, 18:57:54 ---Masz racje. Teraz są nieczyści.

--- Koniec cytatu ---

Nic takiego nie pisałem, lol.

ps skończyłeś trollować?

GlassCutter:
Taki szacunek ma to ludzkie ścierwo dla naszej kultury, jeżeli ktoś jeszcze czegoś potrzebuje żeby przejrzeć na oczy to chyba jest ślepy. Rozumie że w promieniu 5 kilometrów w tej części Chorwacji, cmentarz ludności serbskiej był jedynym miejscem które mogli wzbogacić kulturowo robiąc zwyczajowe śmietnisko w którym najwyraźniej uwielbiają spać?

Dux:
A mnie ciekawi dlaczego Chorwaci im na to pozwolili. Na filmie widać pilnującego ich policjanta, który bynajmniej nie okazuje zamiarów przepędzenia ich stamtąd. Czyżby dlatego, że to serbskie nagrobki? Żeby tylko nie okazało się, że to sami Chorwaci ich tam zapędzili. Ciekawe kto tu jest większym dzikusem.

GlassCutter:

--- Cytat: Dux w Wrzesień 25, 2015, 09:10:57 ---A mnie ciekawi dlaczego Chorwaci im na to pozwolili. Na filmie widać pilnującego ich policjanta, który bynajmniej nie okazuje zamiarów przepędzenia ich stamtąd. Czyżby dlatego, że to serbskie nagrobki? Żeby tylko nie okazało się, że to sami Chorwaci ich tam zapędzili. Ciekawe kto tu jest większym dzikusem.

--- Koniec cytatu ---

Whatever, wskaż mi grupę społeczną w Europie która wybierając się na wędrówkę ludów robiłaby syf na czyimś grobie/innym istotnym kulturowo miejscu dla ludzi u których są gośćmi. A policja zawsze ma takie chujowe sytuacje. Jeśli nie wiesz co on tam robi to podpowiem: pilnuje żeby nie było większego burdelu niż jest, siły przecież używać nie mogą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej